ENERGETIKAI ESZKÖZÖKRÕL

  SRI YANTRA

  SRI YANTRA TALIZMÁN

  SPIRITUÁLIS YANTRA SZETT

  ARANYOZOTT MERU CHAKRA

  KISMÉRETŰ MERU CHAKRA

  VASZATI PIRAMIS

  ZENEI CD-K

  ESZKÖZÖK ELHELYEZÉSE

  SHOP

 

ARANYOZOTT MERU CHAKRA

A Meru-Chakra a Sri-Yantra háromdimenziós formája, de energetikai hatása jóval erősebb a Sri Yantráénál.

A piramisra emlékeztető Meru Chakra képes újraszervezni az egész épület zavart energiáit. Ha a lakás vagy a szoba északi vagy északkeleti részére helyezzük, képes nagy százalékban semlegesíteni a tér energia zavarait, a helyiség vagy az épület kedvezőtlen arányait, szabálytalan épületformákat, és más komoly Vaszati elégtelenségeket, mint amilyen például egy északkeletre helyezett WC.

Egy indiai orvos több száz problémás esetben alkalmazta a Meru Chakrát - igen nagy sikerrel. A legtöbb vaszati probléma finom szinten érint bennünket, emiatt olyan finom energetikai korrekciós eszközök, mint pl. a Meru Chakra képesek szinte teljesen eltávolítani ezeket a problémákat - különösen, ha azt a megfelelő yantrákkal kombináljuk.

Sok éves kutatás után a németországi Védikus Akadémián elkészült a Meru Chakra hitelesen megújított "modern" változata, amely a következő fémek ötvözetéből készül: ezüst, antimon, vörösréz, cink és cinn. A pontos geometriai méretekkel rendelkező és egyedileg, kézzel készített Meru chakra a 24 karátos arany borítással lesz teljes.

Azok az ismeretek, amelyeket a Meru Chakra tervezésénél használtunk az alább felsorolt ősi Vasztu írásokból származnak: Vastu Sutra-panishad, Visvakarma Vastushastram, Matsya Purana és a Stapatya-véda, ami az Atharva-veda része.

A legtöbb esetben a Meru chakrát azért helyezzük el az otthonunkban, mert a lakás zavart energiamezõje már megnyilvánított bizonyos porblémákat (betegségek, pénzügyi zavarok, párkapcsolati problémák, stb.).Nagyon fontos, hogy a Meru chakra elhelyezésekor komolyan gondoljuk végig, mik azok a problémák, amelyek megoldásában a Meru Chakrától várjuk a segítséget!

A Meru chakrát úgy helyezzük el, hogy a középső egyenlő szárú háromszögnek a "talpa" kelet felé nézzen.

A Meru chakra beállításakor ajánljunk füstölõt és virágot neki, valamint mondjuk el néhányszor a következõ mantrát: srim klim laksmi narayanabhyam namah.

A Védikus Akadémia kitartó munkájának köszönhetően az ősi Meru Chakra a Te otthonodba is eljuthat annak minden kedvező tulajdonságával együtt. A Meru Chakránk ötvözi a védikus bölcsességet és a német precízitást.

MIT ADHAT NEKÜNK A MERU CHAKRA - ÉS EGYÁLTALÁN A VASZATI?
(Idézet egy levélbõl)

"Mint tudod, mióta a vaszati bejött az életembe, eléggé felpörögtek az események. Nos, a Meru Csakra 100%-osan kedvezõ idõpontban való elhelyezése óta legalább akkora felbolydulás van:

* nagyon jól érzem magam fizikailag és lelkileg is, ennyire hosszú ideig tán életemben nem voltam ilyen jól
* sokat meditálok és keveset alszom:-)
* talán említettem, hogy lávaköves masszázst tanultam és nagyon nagy sikere van, ennélfogva sokat dolgozom
* egy rendkívül kedvezõ ajánlatot kaptam, a városi helyõrségi klubban egy egészséges életmóddal és szépségápolással kapcsolatos központ kialakítására
* ezzel párhuzamosan egy nagyon kedves lánnyal nagyon jól összeismerkedtem és ide is költözött, így majdnem nagycsaládos vagyok, mert neki is van egy kisfia
* most éppen lakást és kocsit akarunk venni:-)

A sok, minden nap elõforduló apró csodát nem is említem, egyszóval nagyon hálás vagyok a vaszatinak és személyesen Neked is"

vissza a lap tetejére >>