aranyozott Vaszati piramis

  ENERGETIKAI ESZKÖZÖKRŐL

  SRI YANTRA

  SRI YANTRA TALIZMÁN

  SPIRITUÁLIS YANTRA SZETT

  MERU CHAKRA

  KISMÉRETŰ MERU CHAKRA

  VASZATI PIRAMIS

  ZENEI CD-K

  ESZKÖZÖK ELHELYEZÉSE

  SHOP

 


IRATKOZZ FEL TE IS
INGYENES ÉLETJOBBÍTÓ TRÉNINGÜNKRE! >>

 

ENERGETIKAI ESZKÖZÖK

A Vaszati a legkülönbözőbb eszközöket használja fel a Vaszati hibák orvoslására. A legelterjedtebbek ezek közül a tükrök, ásványok, gyógynövények, színek, stb. tudatos használata. Igyekszünk azonban a "vásári bóvlira" emlékeztetõ állítólagos energetikai eszközöktõl (műanyag delfinektől, kiselefántoktól) megkímélni ügyfeleinket és a Vaszati tudományát is.

A Vaszatinak van egy saját korrekciós rendszere, amely két és -háromdimenziós energetikai eszközöket tartalmaz.

A kétdimenziós eszközöket yantráknak nevezzük. A yantrák olyan geometriai ábrák, amelyek különleges és pontos geometriájkkal, valamint a hozzájuk kapcsolódó mantrák ereje által hatnak. A Vaszati yantrákat a védikus írások leírásai alapján készítették el a németországi Védikus Akadémia munkatársai. A yantrákat egytől egyik kedvező bolygóálláskor nyomtatjuk.. A sokak által már jól ismert mandalákhoz képest lényeges különbség, hogy a yantrákat védikus mantrákkal töltjük föl, mely tovább fokozza erejüket.

A yantrák "királya" a Sri Yantra. Megkülönböztetünk ezenkívül bolygó yantrákat, spirituális yantrákat, valamint az egyes égtájakhoz tartozó égtáj mandalákat. Vaszati korrekció során a Sri Yantrát, valamint a spirituális yantrákat használjuk legelterjedtebben.

A háromdimenziós eszközök közül legfontosabb a Meru Chakra, ami a Sri Yantra háromdimenziós formája, valamint a Vaszati Piramis, amely a Mahaprusha yantra háromdimenziós formája.

 

HOZD RENDBE OTTHONOD ENERGIÁIT
A VASZATI 27 NAPOS PROGRAMCSOMAGJA SEGÍTSÉGÉVEL! >>