Figyelem: életmentő tippek!

Vaszati Elsősegély Csomag *

Ismerd meg a 3 legdurvább hibát, amely garantáltan tönkreteszi az otthonod energiáját, és azon keresztül az életedet!

Íme egy gyakorlatias útmutató, amely nem csak feltárja a 3 problémát, de konkrét segítséget is ad a kijavításukhoz.

Klikkelj ide most és
töltsd le ingyen a velős anyagot! >>

* tényleg életet menthet!


VASZATI: NEM CSAK ÉPÍTÉSZET!

Manhertz EditElőfordult már Veled, hogy egy épületbe belépve eddig nem tapasztalt kellemes érzés kerírett hatalmába? Valami ismeretlen erő maradásra késztetett? Na és megtörtént-e már Veled az, hogy miután beléptél a házba, azon nyomban "elmenekültél" onnan? Gondolkodtál már azon, hogy vajon mi lehet az oka, hogy egyes épületek lakói boldogok, sikeresek, egészségesek, míg mások sehogyan sem boldogúlnak az életben, annak ellenére, hogy mindent megtesznek érte? Gondoltál már arra, hogy nem csak rajtunk múlik?

Olyan univerzális erõk befolyásolják életünket, melyek mindíg hatnak ránk helytõl, idõtõl és kultúrális környzettõl függetlenül. Gondoljunk csak a Föld mágneses mezejére, a gravitációra, a Nap, a Hold és a többi bolygó mozgására és ránk gyakorolt hatására! Ha sikerül harmóniában élni a természet törvényeivel életünk sikeres lesz, kapcsolataink boldogságot hoznak és egészségesek leszünk. Ebben nyújt segítséget a Vaszati, a védikus építészet és térrendezés tudománya. Mégis rajtunk múlik?

Manhertz Edit
- a Magyarországi Vaszati Szövetség alapítója és elnöke >>

Marcus Schmieke"Amióta a Feng Shui elterjedt Európa szerte, az emberek többsége tudatossá vált az épületek energetikai minõségének létezésérõl és fontosságáról. Mindemellett a bizonytalanság érzése észlelhetõ azok körében, akik szeretnék alkalmazni a térenergetikát lakásuk berendezésekor, vagy új ház építésekor: a sok jelenlevő térenergetikai iskola és tradíció közül nem tudja, melyiket válassza."

"A Vaszati egy egyszerű, tudományos rendszer, és független a kultúrális hagyományoktól. A Vaszati minden alapelve, útmutatása és javaslata a térenergetikával kapcsolatban - legyen az lakásberendezés vagy új ház építés - az energiaáramlás univerzális törvényeiböl vezethető le."

"Életünk minden eseményét azzal a spirituális beállítottsággal kell kezelnünk, hogy azok cselekedetünk és tudatunk tükrei, és olyan tanulási feladatot jelentenek, amelyek révén közelebb juthatunk önmagunk és Isten megismeréséhez, s ezzel életünk céljához."

Marcus Schmieke
- fizikus, a Nemzetközi Védikus Akadémia igazgatója >>

OKTATÁS

Ha úgy érzed, szívesebben rendeznéd otthonod energiáját "saját kezüleg" ahelyett, hogy másra bíznád azt, mostmár ezt is megteheted! 2003. őszétől rendszeresen indítunk Vaszati tanfolyamokat mindazok részére, akiket érdekel ez a csodálatos tudomány.

Az oktatás három szinten zajlik: kezdő, közép és haladó szinten. Alapfokú és közép szintű tanfolyam kb. 4-5 alkalommal van egy évben, ahol tapasztalt hazai oktatóktól tanulhatsz. A tanfolyam elvégzése után képes leszel saját, esetleg barátaid otthonának energiáit rendbe tenni. Haladó szintű tanfolyamot egy évben egyszer indítunk, szintén hazai oktatókkal. Sikeres elvégzése után már új házak megtervezésére is képes leszel.

A legközelebbi tanfolyamok időpontjait ide kattintva találod! >>

Egyéb programjaink >>


SZOLGÁLTATÁSOK

Amennyiben most fogsz építkezni, vagy házat, lakás szeretnél vásárolni, ajánlatos kikérni egy tapasztalt szakember segítségét. Ez az a stádium, amikor a legtöbbet tehetünk otthonodért. Lakásvásárláskor pedig segítünk meghozni a lehetõ legjobb döntést!

Akkor se keseredj el, ha nem tervezel a közeljövőben új házba, lakásba költözni. A Vaszati - gyakran igen egyszerű, de mégis hatásos eszközevel régi otthonodat is felfrissíthtjük azáltal, hogy becsalogatjuk oda a termézet pozitív energiáit.

További tudnivalók a szolgáltatásainkról >>

A MAGYARORSZÁGI VASZATI SZÖVETSÉGRŐL

a Magyarországi Vaszati Szövetség logója2003. őszén megalakítottuk a Magyarországi Vaszati Szövetséget, mely elsődleges céljaként tűzte ki a Vaszati minél szélesebb körű elterjesztését, ugyanakkor tisztaságának megőrzését. A Vaszati tudománya - ha csak az írásos emlékeket vesszük figyelembe - több, mint 5000 évesre tehető, és legnagyobb szerencsénkre e hosszú idő alatt sem veszített semmit értékéből: az ősi tudás ugyanúgy jutott el hozzánk, ahogyan az a Védikus Írásokban le volt írva.

Nem alakultak ki különbözõ iskolák, irányzatok, mint az pl. a kínai kistestvérnél megfigyelhető, így a Vaszati tudománya ma is egységes és univerzális, így valamennyi építészeti irányzat hátterét, illetve alapját képezheti. A Magyarországi Vaszati Szövetség nagy gondot fordít arra, hogy e tudomány tisztaságát a jövőben is megőrízzük.

 

További tudnivalók a Szövetségrõl >>

TÖBB ÚJ SZAKTANÁCSADÓVAL BŐVÜLT SZÖVETSÉGÜNK!

Nagy örömünkre szolgál, hogy több új Vaszati szaktanácsadót köszönthetünk Szövetségünkben! Akiknek gratulálhatunk: Tukáné Kiss-Szabó Helga, Lakatos Judit, Szűcs Csilla, Zalamek Anikó, Dr. Kenyeres Imre Ferenc, Kámán Tünde.

Szövetségünk számára rendkívül fontos, hogy minél többen sajátítsák el e tudományt, hogy aztán minél több emberen tudjunk segíteni a Vaszati kínálta eszközök által. A Magyarországi Vaszati Szövetség által ajánlott tanácsadókban megbízhatsz, más Vaszati "tanácsadók" tevékenységéért azonban Szövetségünk nem vállalja a felelõsséget! Ha valóban olyan tanácsokat szeretnél kapni, mely előremozdítja az életedet, keresd Szövetségünk szaktanácsadóit!

Szaktanácsadók >>

 


vissza a lap tetejére >>

HASZNOS ÖTLET

További ötletek >>


SRI YANTRA TALIZMÁN - hogy a Sri yantra ereje minidg Veled legyen.

Tűzzománc Sri yantra talizmán sötétkék és piros színben

Itt tudod megrendelni >>

------------------------------------------------

Pénzügyi mentőcsomag a pénzvilág viharai ellen

Ez a mentőcsomag segít felkészíteni otthonodat arra, hogy az végre vonzza a pénzt.

Kattints ide
a részletekért! >>


27 napos programcsomag egy jobb lakásért, egy szebb életért

Mit szólnál ahhoz, ha hazavihetnél egy Vaszati tanácsadót, akit bármikor kivehetnél a dobozból, hogy ellásson életjobbító ötletekkel?

Kattints ide
a részletekért! >>


Vélemények a 27 napos programról >>


Életmentő tippek

Vaszati Elsősegély Csomag

Ismerd meg a 3 legdurvább hibát, amely garantáltan tönkreteszi az otthonod energiáját, és azon keresztül az életedet!

Íme egy gyakorlatias útmutató, amely nem csak feltárja a 3 problémát, de konkrét segítséget is ad a kijavításukhoz.

A velős anyagot most
ingyen letöltheted! >>


KÖNYVAJÁNLÓ

Marcus Schmieke: Vaszati - 108 lépés egy jobb élet felé

Marcus Schmieke: Vaszati - 108 lépés egy jobb élet felé

Csak nálunk rendelhető!

Tovább >>


YouTube csatornánkat itt találod! >>