Steven J. Rosen: India rejtett kincse

  KÖNYVEK ÉS SEGÉDESZKÖZÖK

  VASZATI - 108 LÉPÉS (ÚJ!)

  A TÖKÉLETES OTTHON KULCSA

  VÉDIKUS ASZTROLÓGIA

  DRÁGAKŐJÓSLÁS

  INDIA REJTETT KINCSE

  AZ EGÉSZSÉGES OTTHON

  TANULJUNK EGYÜTT VASZATIT!

  GYAKORLÓ FELADATOK

  TERVEZZÜK MEG EGYÜTT! (ÚJ!)

  VASZATI TÁRCSÁK

  SHOP

 

STEVEN J. ROSEN: INDIA REJTETT KINCSE

A Vaszati tanulmányozása során akarva-akaratlanul nő az érdeklődésünk India kultúrája, a védikus kultúra és a védikus filozófia iránt. Steven J. Rosen könyve segítségével közelebb kerülhetünk ehhez a több évezredes, színes kultúrához.

A könyv a BBT (Bhaktivedanta Book Trust) nemzetközi könyvkiadó gondozásában látott napvilágot. Könyvesboltban nem kapható.

Ára: 2.900 Ft + postaköltség.

Nézzük, mit is ígér a könyv:

India színes kultúráját természetesen egy minden oldalán (összesen 192 oldal) színes könyv mutathatja be igazán szemléletesen.

Ízelítőül következzen egy érdekes idézet a "Hinduizmussal" kapcsolatban:

"Hangsúlyoznunk kell, hogy a 'hindu' szó nem szerepel India egyetlen klasszikus forrásában sem. A klasszikus indiai nyelvekhez - szanszkrit, tamil - sem vezethető viszza. Semmiféle nyom nem utal arra, hogy a 'hinduizmus' szó gyökereit Indiában kellene keresnünk. Ennek ellenére a "hinduizmus" közszájon forog, és olyan eltérő tradíciókat jelölnek vele, mint a saivizmus, dzsainizmus, saktizmus és a vaisnavizmus. Kényelmi szempontból talán elfogadható ez a megnevezés, de tudnunk, kell róla, hogy végső soron pontatlan."

A könyvben többek között olvashatunk a védákról, a 33 millió félistenről, istenről, a tér és az idő misztériumáról, a jógáról, művészetekről, a szent tehenekről valamint az erőszaknélküliségről, és még sok-sok érdekességről.

Alapmű mindazok számára, akiket komolyan érdekel a védikus kultúra és a védikus építészet tudománya.

 

A könyv jelenleg nem rendelhető!