Marcus Schmieke: Védikus asztrológia

  KÖNYVEK ÉS SEGÉDESZKÖZÖK

  VASZATI - 108 LÉPÉS (ÚJ!)

  A TÖKÉLETES OTTHON KULCSA

  VÉDIKUS ASZTROLÓGIA

  DRÁGAKŐJÓSLÁS

  INDIA REJTETT KINCSE

  AZ EGÉSZSÉGES OTTHON

  TANULJUNK EGYÜTT VASZATIT!

  GYAKORLÓ FELADATOK

  TERVEZZÜK MEG EGYÜTT! (ÚJ!)

  VASZATI TÁRCSÁK

  SHOP

 

VÉDIKUS ASZTROLÓGIA

Megjelent Marcus Schmieke harmadik magyar nyelű könyve, melyből megismerhetjük a Vaszati gyakorlati alkalmazásához nélkülözhetetlen Védikus Asztrológia alapjait.

A könyv a Bioenergetic könyvkiadó gondozásában látott napvilágot, és megvásárolható a könyvesboltokban, vagy megrendelhetõ.

Ára: 1.900 Ft + postaköltség.

Nézzük, mit is ígér a könyv:

"Indiában az asztrológia tudományát Jyotishnak hívják, ami fényt jelent. Ez az a fény, amelynek segítségével azok is a jövõbe látnak, akik nem tisztánlátók. A Védikus Asztrológia õselveit olyan látók érzékelték és írták le, akik átláttak az idõ illúzióján, és úgy olvastak a jövõben, mint egy könyvben. A klasszikus asztrológia szerzõi ugyanazok, mint az indiai pálmalevél-könyvtárakéi, amelyek õsi irataikkal még ma is emberek ezreit szembesítik az élettel a születéstõl egészen a halálig."

"Az ebben a könyvben bemutatott Rendszerezõ Védikus Asztrológia az indiai asztrológia olyan klasszikusain alapul, mint a Brihat Parashara Hora Shastra és más védikus szövegek, és ezekbõl vonta ki azokat a lényeges elveket, amelyek a horoszkóp elemzéséhez szükségesek."

"A Rendszerezõ Védikus Asztrológia célja, hogy a pontosan megadott születési idõ alapján az esetek többségében elõre meg tudja határozni az ember életeseményeit, méghozzá nagyon csekély számú asztrológiai alapelv segítségével. Ezzel az általma ismert asztrológiai rendszerek között ez a leghatásosabb horoszkópelemzési mód. A könyvben szereplõ leckék mindegyike úgy épül fel, hogy tananyagát egy nap alatt fel lehet dolgozni. Azt a hét leckét, amelyet a könyvben írok le, tanítványaimnak egy hétnapos tanfolyam keretében adom át. Az ezt követõ alkalmazások egy újabb hétnapos tanfolyam anyagát képezik, amelyen elmélyítik az ismereteket."

"A Védikus Asztrológia tanulmányozása során rájövünk, hogy mindent, ami az életünkben történik, saját magunk okozunk, és mindez nem más, mint tudatunk tükre. Ez a felismerés lehetõséget ad az önismeretre és tudatunk átalakítására. Ha ezt felismertük, akkor már nem próbálunk mások és saját életünk manipulálásával boldogok lenni ebben a világban, hanem cselekedeteinkkel olyan tudatot teremtünk, amely csak jót hoz minden élõlény számára."

 

A könyv jelenleg nem rendelhető!

 

vissza a lap tetejére >>