SZOLGÁLTATÁSOK - FÕOLDAL

  SZOLGÁLTATÁSOK DÍJA

  ELÉRHETÕSÉGEK

     
 


HOZD RENDBE OTTHONOD ENERGIÁIT A VASZATI 27 NAPOS PROGRAMCSOMAGJA SEGÍTSÉGÉVEL!

KATTINTS IDE A RÉSZLETEKÉRT! >>

 
     

SZOLGÁLTATÁSOK

Vaszati szaktanácsadást kérhetsz meglevő és most építendő épületre egyaránt.

Érdemes segítséget kérni lakás, ház vagy telek vásárlásakor is. Ha már a vásárlás elõtt észrevesszük az esetleges hibákat, elkerülhetünk egy kedvezőtlen vásárt és annak negatív következményeit!

A meglévő épület korrekciója három módon történhet:

- írásbeli tanácsadás: a helyszíni szemle után egy komoly elemzés készül írásban, ami tartalmazza a szükséges korrekciók lehetõségeit is.

- szóbeli tanácsadás: a helyszíni szemle során szóban megbeszélünk minden fontos tudnivalót, írásos anyag nem készül.

- általános (nem helyszíni) tanácsadás: ebben az esetben a szaktanácsadó nem megy ki a helyszínre, hanem egy megbeszélt helyen - alaprajz alapján - mondja el a véleményét.

Új épület tervezésének két módja:

- írásban: alaprajzi javaslatokkal és pontos méretszámításokkal

- általános (szóbeli) tanácsadás: rajzok nem készülnek, a ház kialakításának főbb irányvonalait beszéljünk meg (új épület esetén ezt csak ritkán javasoljuk!)

Az egyéni égtájat minden típusú szaktanácsadásnál kiszámítjuk. Ehhez pontos születési adatokra (hely, dátum, időpont) van szükségünk.

Természetesen új épületek tervezésekor érvényesülnek a Vaszati elvei a legnagyobb százalékban, de utólagos korrekciók esetén is - a megfelelõ eszközök használatával - akár 98%-osan tökéletes energiamezőt is létrehozhatunk!

A szolgáltatások tisztelet díjait erre a linkre kattintva találod! >>