a Magyarországi Vaszati Szövetség logója

  A VASZATI SZÖVETSÉG CÉLJA

  A SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGEI

  TAGSÁG

  FONTOS TUDNIVALÓK

  PORGRAMOK

  SZAKTANÁCSADÓK

 

MAGYARORSZÁGI VASZATI SZÖVETSÉG

2003. őszén megalakítottuk a Magyarországi Vaszati Szövetséget, mely elsődleges céljaként ű ûzte ki a Vaszati minél szélesebb körű elterjesztését, ugyanakkor tisztaságának megőrzését.

A Vaszati tudománya - ha csak az írásos emlékeket vesszük figyelembe - több, mint 5000 évesre tehetõ, és legnagyobb szerencsénkre e hosszú idő alatt sem veszített semmit értékébõl: az ősi tudás ugyanúgy jutott el hozzánk, ahogyan az a Védikus Írásokban le volt írva. Nem alakultak ki különböző -egymásnak ellentmondó - iskolák, irányzatok, mint az más építészeti és térrendezési irányzatoknál megfigyelhetõ, így a Vaszati tudománya ma is egységes és univerzális, így valamennyi építészeti irányzat hátterét, illetve alapját képezheti.

A Magyarországi Vaszati Szövetség nagy gondot fordít arra, hogy e tudomány tisztaságát a jövőben is megőrízzük.

A Vaszati tisztaságának megõrzése érdekében, tanfoylamaink elvégzése után a tanácsadók a Vaszati Szövetség támogatásával és útmutatásával végzik szaktanácsadói tevékenységüket, mely mind a leendő ügyfél, mind a szaktanácsadó javára válik. A nálunk végzett hallgatók folyamatos továbbképzéséről, ill. a tapasztalatcseréről rendszeres találkozók alkalmával gondoskodunk.

A Magyarországi Vaszati Szövetség szaktanácsadóiról folyamatosan közzé fogunk tenni egy listát, hogy a Hozzád legközelebb eső tanácsadónak kérhesd ki a véleményét. A Szövetség által ajánlott tanácsadókban bátran megbízhatsz!

Szaktanácsadóink >>

A MAGYARORSZÁGI VASZATI SZÖVETSÉG CÉLJA:

- a Vaszati minél szélesebb körű elterjesztése, ennek érdekében tanfolyamok, előadások szervezése, könyvek és egyéb kiadványok kiadása és terjesztése.

- a Vaszati tisztaságának és hitelességének a megőrzése

- a szaktanácsadók munkájának segítése és ellenőrzése

- tökéletes otthonok teremtése.

Jelenlegi tisztségviselők:

Manhertz Edit - elnök
Molnárné Lakatos Zsuzsanna - elnökhelyettes
Manhertz József
- elnökhelyettes


Jelenleg ők az akreditációs és etikai bizottság tagjai is.