Healy – frekvenciák az életed szolgálatában

 

2020. március 17. estig különleges Healy vásárlási kedvezmény!

Részletek az oldal alján!

 

Amikor a Vaszatit hívjuk segítségül az életünkbe, otthonunk támogató energiáin túl szükségünk van más támogatásra is. Olyan támogatásra, amely közvetlenül a testünkre hat és akár azonnal érezzük a jótékony segítségét. Vaszati tanárunk, Marcus Schmieke több éves kutatásának eredeménye egy olyan eszköz, amely remek kiegészítője a Vaszati eszközeinek és egy olyan társ, ami mindig segítséget tud nyújtani, még akkor is, ha éppen nem vagyunk otthon. Ez a remek társ a Healy.

Mi az a Healy?

Ha rövid szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy egy olyan eszköz, amely segítségével a tested olyan támogató rezgéseket kap, amilyenekre szüksége van ahhoz, hogy egészséges maradjon, vagy ahhoz, hogy gyorsabban kilábaljon egy betegségből.

Miért van szükségünk jó frekvenciájú rezgásekre? A védikus írások és a modern quantum fizika szerint minden, ami körülvesz bennünket rezgésekből tevődik össze: a hangok, a tárgyak, az emberek, az épületek. Azt elég könnyű megérteni, hogy a hang az egy rezgés. Amikor a Vaszati szerint tervezünk egy házat, akkor annak a fő méreteit olyan oldalhosszak és arányok alapján választjunk meg, hogy ezek a méretek harmonikus rezgést, harmonikus hullámhosszot bocsássanak ki, s ezáltal a ház rezgése harmoniában legyen a természettel, s ezáltal jó hatással legyen a lakókra. Ehhez hasonlóan egyes emberek rezgései harmoniában állnak a mi rezgéseinkkel – ezekkel az emberekkel „egy hullámhosszon vagyunk”, más emberek rezgései azonban nincsenek harmóniában a mi rezgéseinkkel, ezért ezeket az emebereket kerüljük.

Ahhoz, hogy a testünk-lelkünk egészséges maradjon, olyan rezgésekre van szükségünk, amelyek támogatnak minket. Ezeket a rezgéseket adja meg a Healy, mégpedig úgy, hogy a működése közben egy quantum szenzor segítségével érzékeli testünk pillanatnyi állapotát, rezgéseit és ezáltal pontosan olyan rezgéseket ad, amelyekre a kiválasztott program alapján éppen szükségünk van. Az, hogy ez a kicsi készülék személyre szabja az általa továbbított rezgéseket, kiemeli a Healy-t minden más rezgés terápiás készülék sorából.

A Healy készülék 144 000 úgynevezett aranyfrekvenciát tartalmaz. Ezeket a különleges frekvenciákat a portugál orvos, Nuno Nina állította össze, aki évtizedek óta alkalmazza a rezgés (más szóval frekvencia) terápát a klinikáin.

Marcus Schmieke azt mondta ahhoz, hogy egészségesek legyünk, testünknek három dologra van szüksége:

1. tiszta ívóvízre,
2. tápláló ételre
3. jó rezgésekere

A jó rezgésekbe beletartoznak otthonunk jó rezgései és azok a rezgések, amelyeket a Healy közvetlenül ad át számunkra.

 

Nézd meg ezt a rövidke, magyar nyelvű bemutató videót a Healyről!

A hivatalos kijelentés a Healy-ről:

„A Healy egy fájdalmakat kezelő orvostechnikai termék krónikus fájdalmaknál, fibromialgiánál, csontváz fájdalmaknál és migrénnél, továbbá a támogató kezeléshez pszichikai megbetegedéseknél, mint a depresszió, szorongás és az ezzel járó alvászavarok. A Healy minden más alkalmazását az orvostudomány a saját értelmezése szerinti bizonyítékok hiánya miatt nem ismeri el.”

Az alábbi Healy csomagokat választhatod:

Healy Gold
– alapcsomag

Mit tartalmaz?

Healy hardver és minden szükséges kellék (elektródák, csatlakozók),

Nuno Nina aranyciklus programcsoportja, amely 7 nagyon jól bevált programot tartalmaz

+ egy szabadon választható programcsoport

csatlakozás az Orvosi Felhőhöz (Medical Cloud).

Ára: 530,42 Euro + szállítás

Healy Holistic Health

Mit tartalmaz?

Healy hardver és minden szükséges kellék (elektródák, csatlakozók),

Nuno Nina aranyciklus programcsoportja

+ fájdalmak / psziché, bioenergetikai egyensúly 1 + 2, mentális egyensúly, meridiánok 1 + 2, alvás és bőr programcsoport

csatlakozás az Orvosi Felhőhöz (Medical Cloud).

Ára: 1064,03 Euro + szállítás

Healy Holistic Health Plus

Mit tartalmaz?

Healy hardver és minden szükséges kellék (elektródák, csatlakozók),

Nuno Nina aranyciklus programcsoportja

+ fájdalmak / psziché, bioenergetikai egyensúly 1 + 2, mentális egyensúly, meridiánok 1 + 2, alvás, bőr, tanulás, fitnesz, munka, szépség, csakrák, védelmező programcsoport (azaz minden Healy programcsoport, kb. 120 féle frekvenciaprogrammal az élet minden területére)

csatlakozás az Orvosi Felhőhöz (Medical Cloud).

Ára: 1597,63 Euro + szállítás 

Healy Resonance
– analízis modullal

Mit tartalmaz?

Healy hardver és minden szükséges kellék (elektródák, csatlakozók),

Nuno Nina aranyciklus programcsoportja

fájdalmak / psziché, bioenergetikai egyensúly 1 + 2, mentális egyensúly, meridiánok 1 + 2, alvás, bőr, tanulás, fitnesz, munka, szépség, csakrák, védelmező programcsoport (azaz minden Healy programcsoport, kb. 120 féle frekvenciaprogrammal az élet minden területére)

Healy Resonance aura és rezonancia modul

csatlakozás az Orvosi Felhőhöz (Medical Cloud).

Ára: 2664,87 Euro + szállítás

Függetlenül attól, hogy melyik Healy csomagot választod, a megrendelés után két hétten „meglepetés” ajánékba kapod a mély ciklus programcsomagot, amely további 12 programot tartalmaz!

Kedvezményes
Healy vásárlási kedvezmény
2020. március 17.
kedd estig!

 

Vásárolj a kedvezmény ideje alatt Healy-t és a vásárlást követően  ajándékba kapsz egy upgrade-et a Healydre!

Mit jelent ez?

Ha Healy Gold-ot rendelsz, 1-2 hét múlva megkapod mindazt a további programcsoportot, amit a Healy Holistic Health tartalmaz.

Ha Healy Holsitic Health-et rendelsz, akkor megkapod ajándékba mindazt a programcsomagot, amit a Healy Holystic Health Plus tartalmaz.

Ha pedig Healy Holystic Healt Plus-t rendeszl, akkor 1-2 hét múlva egy Healy Rezonance-al fogsz rendelkezni.

Mit kell ehhez tenned?

Kérlek, írj az iroda@vaszati.hu email címre, hogy megbeszéljük a továbbiakat.

A kedvezmény a máricus 17-ig leadott rendelésekre érvényes, de ahhoz, hogy időben meg tudjuk rendelni a Healy-det, legkésőbb 2020. március 17. kedd 20:00-ig írj!

Ez a kedvezmény nem nyilvános, ezért fontos, hogy ha élni szeretnél vele, akkor mindenképpen írj most!

 

Hogyan juthatsz hozzá a Healy-hez?

A Healy-t közvetlenül Németországból rendeljük. A rendeléshez minden segítséget megadnunk, további információkért és a vásárláshoz, kérlek írj az iroda@vaszati.hu email címre!