Healy Gold csomag

Ezt most ne válaszd, mert 2021. június 30-ig ezen az áron a Healy Holistic Health csomag lehet a tied!

Kattins ide a Healy Holistic Health csomaghoz! >>

Kérdésed van?

Írj az iroda@vaszati.hu címre, vagy hívj a +36 30 655 3831 telefonon!

Otthonunk támogató energiáin túl szükségünk van más támogatásra is. Olyan támogatásra, amely közvetlenül a testünkre hat és akár azonnal érezhetjük a jótékony segítségét. Vaszati tanárunk, Marcus Schmieke világhírű találmánya, a Healy, amit mindig magunknál hordhatunk és még akkor is segítséget tud nyújtani, ha éppen nem vagyunk otthon. 

A Healy család alapcsomagja a Healy Gold csomag, mely tartalmazza azokat az alap programokat, amelyek segítenek a mindennapokban fenntartani testi-lelki egyensúlyunkat.

Figyelem!

Ez a Healy Gold összeállítás 2021. június 30-ig érhető el!

Mit tartalmaz a Healy Gold csomag?

– Healy hardver és minden szükséges kellék (elektródák, csatlakozók),

– Nuno Nina aranyciklus programcsoportja, amely 7 különleges programot tartalmaz

– egy szabadon választható programcsoport

– csatlakozás az Orvosi Felhőhöz (Medical Cloud).

Ára: 530,42 Euro + 19,33 Euro szállítás

Az ár 27 % áfát tartalmaz.

Az árak magyarországi szállításra vonatkoznak. 

Az aranyciklus programcsoport:

Marcus Schmieke gyakran hangsúlyozza, hogy az aranyciklus programcsomag az összes többi Healy programnak az alapja. Marcus Schmiekétől mesélte, hogy ezeket a programokat Nuno Ninával együtt alkották, amikor egy hétig nála vendégeskedett Portugáliában. Egy héten keresztül dolgoztak és minden egyes napon alkottak egy-egy programot. Az aranyciklus programok annyira fontosak mindenki számára, hogy ezt a programcsomagot minden egyes Healy kiadás tartalmazza.

Az aranyciklus programjai:

Pure (tiszta): Ahogy már a neve is utal rá, ez a program segíti a szervezetünk energeiamezejét megtisztulni a környzetben található mérgező anayagok vagy az egészségtelen étrend vagy egyéb hatások okozta szennyeződések kedvezőtlen hatásától.

Care (ápolás): Ez a program segíti a meggyengült bioenergetikai mezőnk egyensúlyhiányát helyreállítani. Ajánlott akkor használni, ha úgy érezzük, hogy a szervezetünk nagy kihívás előtt áll.

Balance (egyensúly): Segít testünk különböző funkcióit egyensúlyba hozni. Segít egyensúlyba hozni a vesék, a keringés, a hormonok és a nyirokrendszer működését. Ez az egyensúly fontos a jó közérzetünkhöz.

Being (lét): Míg a Balance program segít a test működését egyensúlyba hozni, a Being a lelki egyensúlyt támogatja és segít visszanyerni érzelmi egyensúlyunkat.

Energy (energia): A program neve önmagáért beszél. Függetlenül attól, hogy élsportolók vagyunk vagy elfoglalt átlagemberek, a testünknek nagy szüksége van energiára. Ez a program támogatja a testünket egészségügyi kihívás esetén is.

Relax (lazítás): A mindennapi élet kihívásai sokakban stresszt okoz. Ezt a stresszt, ami egyensúlyhiányt okoz a testnek napi szintű lazítással (relaxálással) lehet legjobban leküzdeni. A Relax program ezt a lazítást támogatja.

Release (elengedés): Ez a program segít megszabadulni a fájdalomtól. Segít “elengedni” a fájdalmat, függetlenül attól, hogy a test mely részében érezzük azt. 

Szabadon választható programcsoport:

A Healy Gold csomaghoz szabadon választhatsz egy programcsomagot. Ahhoz, hogy el tudd dönteni, melyik legyen az a programcsomag, javaslom, hogy tanulmányozd át a többi Healy csomaghoz tartozó programcsomagokat, vagy kérj segítséget az iroda@vaszati.hu email címen.

A hivatalos kijelentés a Healy-ről:

“Európában a Healy a krónikus fájdalom, a fibromyalgia, a vázrendszer fájdalmai és a migrén kezelésére, valamint az elme betegségeinek – például depresszió, szorongás és kapcsolódó alvászavarok – támogató kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz. A Healy összes többi alkalmazását nem ismeri el a hagyományos orvoslás a hagyományos orvostudomány fogalmai szerinti bizonyítékok hiányában.”

Ellenjavallatok:

A Healy használata nem ajánlott terhesség ideje alatt, epilepsziában szenvedőknek és  és beültetett pacemaker-rel élőknek. 

Nézd meg ezt a rövidke, magyar nyelvű videót az aranyciklus programcsoportról!

A Healyhez magyar nyelvű használati utasítást is kapsz, továbbá magyar nyelvű menüvel is rendelkezik.

Ahhoz, hogy a Healy-t használni tudd, szükséged lesz egy okos telefonra, amire használat előtt le kell töltened a Healy applikációt.

Ismerd meg a többi Healy csomagot is!

Healy Holistic Health

Ára: 1064,03 Euro + 19,33 Euro szállítás

Az ár 27 % áfát tartalmaz.

Healy Holistic Health Plus

Ára: 1597,63 Euro + 19,33 Euro szállítás

Az ár 27 % áfát tartalmaz.

Healy Resonance

Ára: 2664,87 Euro + 19,33 Euro szállítás

Az ár 27 % áfát tartalmaz.

Két ajándék minden Healy vásárlás mellé:

1. Marcus Schmieke és csapata készítettek egy új Healy programot, amely segít a Koronavírus járvány elleni védekezésben. A programot kifejezetten a mostani járvány miatt írták és minden új Healy tartalmazza. A program neve: Bioenergetic Boost”. A program támogató frekvenciákat ad a megelőzéshez és fertőzés esetén is. (A régi Healykre pedig megkaptuk frissítésként.)

2. Függetlenül attól, hogy melyik Healy csomagot választod, a megrendelés után két héttel “meglepetés” ajánékba kapod a mély ciklus programcsomagot, amely további 12 programot tartalmaz!

A mély ciklus programcsoport:

A Mély Ciklus programok fejlesztése Jan Fredrik Poleszynski nevéhez kötődik, aki Norvégiában él és dolgozik. Évtizetedes tapasztalatának eredménye a mély ciklus programcsomag, amely szorosan kapcsolódik Nuno Nina integráló
gondolkodásához és az általa kifejlesztett aranyfrekvenciákhoz.
 A mély cilkus programjai – Nuno Nina programjhaihoz hasonlóan az egyensúly megteremtésében segítenek.

Mivel Marcus Schmieke ezeket a programokat ajándékban kapta, ezért ezt a programcsoportot nem lehet külön megvásárolni, ehelyett minden Healy-hez ajándékba érkezik a vásárlás után két héttel. 

Az mély ciklus programjai:

First application (első alkalmazás)

Second application (második alkalmazás)

Third application (harmadik alkalmazás)

Az első három alkalmazásra épülnek a további programok, ezért a mély ciklus programjait mindig az első három alkalmazással kezdjük.

Breath of life (az élet lehellete)

Clean all (összes törlése)

Digest all (összes tömörítése)

Go to the roots (vissza a gyökerekhez)

Free flow (szabad áramlás)

Renewal (megújulás)

Kidney all female (vese teljes női)

Kidney all male (vese teljes férfi)

Pure calm (tiszta nyugodt)

A használati utasításban részletes leírást találsz a mély ciklus programcspoport minden egyes programjához.

 

További ajándék a Healy Gold mellé:

Amennyiben megvásárolod a Healy Gold csomagot, ajándékba küldünk neked egy 18×18 cm-es Mahapurusa yantrát, amelyet otthonod közepén ajánlott elhelyezni.

A yantra értéke: 5.200 Ft.

Ha szeretnéd megkapni az ajándék Mahapurusa yantrádat, a rendeléshez katttins a “vásárlás” gombra, majd a rendelésedet követően írj az iroda@vaszati.hu címre! Ez az ajándék a vaszati.hu oldal kizárólagos ajánlata!

Az ajándék yantrát csak akkor tudjuk küldeni, ha a megrendelésedről megérkezett a visszaigazolás. Az ajándékra való jogosultságot minden esetben ellenőrízzük.

Ha a vásárlás során segítségre van szükséged, vagy ha te magad is örömmel vinnéd a Healy hírét, akkor is írj a fenti email címre!

Segítség a vásárláshoz és a Healy beüzemeléséhez:

A “vásárlás” gombra kattintva a Healy World magyar nyelvű webshopjában találod magad. Tedd a kiválasztott Healy csomagot a kosárba, add meg a szállítási és számlázási címedet és minden adatot, amit webhsop kér. Fontos, hogy minden *-al jelölt mezőt tölts ki, különben a webshop nem enged fizetni.

Ha a számlát nem magánszemélyként vásárolod és a céged rendelkezik EU-s adószámmal, akkor a cégadatok mellett az EU-s adószámodat is add meg!

Azon az oldalon, ahol az adataidat adod meg, eldöntheted, hogy szeretnél-e Healy World tag lenni. Ha szeretnél, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy a Healy-t másoknak is ajánld és ezáltal jövedelmere tegyél szert. Ebben az esetben jelöld meg a kis négyzetben, hogy szeretnél Healy World tag lenni.

Ha a Healy-t csak használni szeretnéd, akkor nem szükséges a kis négyzetet bekattintani.

A webshop-ban minden árat Euró-ban találsz és bankkártyával tudsz fizetni. Javaslom, hogy vásárlás előtt ellenőrízd le a kártyád limintjét és ha szükséges, engedélyezd a nagyobb összegű vásárlást!

A megrendelést követően a Healy World küld neked két visszaigazoló emailt, egyet a sikeres rendeléseről, egyet pedig a sikeres fizetésről. Gondosan őrízd meg ezeket az emaileket! A Healydnek egy-két héten belül meg kell érkeznie.

A sikeres megrendelést követően írj az iroda@vaszati.hu címre, hogy elküldhessük az ajándék Mahapurusa yantrádat!

Ha a rendelés során bárhol elkadnál, írj a fenti email címre vagy hívd a 30/655-3831 telefonszámot!

Bár a Healy csomag tartalmaz részletes használati utasítást, a Healy beüzemeléséhez további segítséget küldünk neked emailben!