Healy videók

A Healy vásárlásakor különböző kedvezményeket kaphatsz!

Kattints a részletekért! >>

Kérdésed van?

Írj az iroda@vaszati.hu címre, vagy hívj a +36 30 655 3831 telefonon!

Hogyan született meg a Healy?

Ezen a videófelvételen Marcus Schmieke beszél a Healy-ről. A felvétel 2020. januárjában készült Budapesten. Ha megnézed a videót, megtudhatod, hogyan jutott el Marcus a Healy felfedezéséig, hogyan ismerkedett meg Nuno Ninával és még sok egyéb kulisszatitokra is fény derül. Ide kattintva találsz további háttérinformációkat a videóról. 

A Healy hivatalos magyar nyelvű bemutató videója:

Mit tartalmaz a csomag és hogyan kell üzembe helyezni a Healyt?

Ismerkedj meg a Healy programok tipusaival és az aranyciklus programokkal!

Ismerd meg a Healy különböző programcsomagjait!

Szabd személyre a Healyd áramerősségét az alábbi videó segítségével!

A Healyd alap áramerősségét állíthatod alacsonyra vagy magasra. Ha fekete vagy szilikonos csuklópántod van, akkor a Healyd áramerőssége legyen magasra állítva, ha ezüst színű csuklópántot használsz, akkor alacsonyra. Akkor is a alacsony áramerősséget válaszd, ha túlságosan érzékeny a bőröd a mikroáramra.

Az a jó, ha a Healy használata közben enyhe bizsergést érzel a csuklódon. Az áramerősséget a kiválasztott program betöltése után a + és – jellel tudod minden egyes program elindításakor finomítani. Az alap áramerősséget elég egyszer beállítani a csuklópántod és a bőröd érzékenysége függvényében.

Gyors segítség a megfelelő Healy coil kiválasztásához

2021. júniusától végre kapható a Healy coil, amelyet a Healynkhez csatlakoztatva kábelek nélkül használhatjuk a Healyt. A két, enyhén eltérő kivitelezésű Healy készülékhez két, különböző méretű Healy Coil készült. Ez a videó segít kiválasztani, hogy neked melyik Healy Coilra van szükséged – attól függően, mikor és milyen Healy készüléket vásároltál.

További videók

Ez a két videó közvetve kapcsolódik a Healy-hez. Az első akkor készült, amikor Marcus Schmieke először jött Budapestre azért, hogy a Healyről beszéljen. Ezen a napon még a Healy előadás előtt találkozott a Vaszati Szövetség szaktanácsadóival, akik közül néhánynak még személyesen ő tanította Vaszatit haladó szinten, néhányuk viszont most találkozhatott vele először. A baráti hangulatú találkozón arról is beszélt, hogy a fizika majd a védikus építészet tanulmányozása után miért került figyelme középpontjából a kvantumfizika, mely segítségével végül megalkotta a Healy készüléket is.

A másik videó pedig egy élménybeszámoló a Marcus által szervzett TimeWaver konferenciáról, amelyet 2019. őszén rendeztek, s ahol jelen volt mindenki, akinek a Healy készülék világrajöttét köszönhetjük.

Webináriumok

Itt találhatod a Manhertz Edit által szervezett, Healyről szóló webináriumokat. Ezeknek az online rendezvényeknek a célja, hogy még jobban megismerjük a Healy működését és segítséget nyújtsunk egymásnak a Healy használatában.

A személyes tapasztalatokat megosztó webináriumokat szeretjük a legjobban, de – érthető módon – azokat nem tesszük nyilvánossá… 

Hogyan juthatsz hozzá a Healy-hez?

Hogyan lehetsz része egy támogató, segítő csapatnak?

Kattints ide, ismerd meg és válaszd ki a neked leginkább tetsző Healy csomagot! Ha bármiben a segítségedre lehetek, írj az iroda@vaszati.hu címre, vagy hívj a +36 30 655 3831 telefonszámon!

Hivatalos kijelentés a Healy-ről:

„Európában a Healy a krónikus fájdalom, a fibromyalgia, a vázrendszer fájdalmai és a migrén kezelésére, valamint az elme betegségeinek – például depresszió, szorongás és kapcsolódó alvászavarok – támogató kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz. A Healy összes többi alkalmazását nem ismeri el a hagyományos orvoslás a hagyományos orvostudomány fogalmai szerinti bizonyítékok hiányában.”

Ellenjavallatok:

A Healy használata mikroárammal (elektródákkal) nem ajánlott terhesség ideje alatt, epilepsziában szenvedőknek és  és beültetett pacemaker-rel élőknek. A Healy Coil azonban számukra is lehetővé teszi a Healy használatát!

A hivatalos kijelentés a Coach modulról:

A tudomány nem ismeri el az információs mezők létezését és relevanciáját a tudományos bizonyítékok hiánya miatt. Az adatbázisokban és modulokban használt kifejezések pozitív lelki hatást kívánnak kifejteni az állítások, a pozitív gondolkodás, illetve az autoszuggeszció kapcsán; céljuk, hogy segítség a felhasználókat és az ügyfeleket egyértelmű személyes céljaik elképzelésében; és azokat referenciakönyvként kell értelmezni, egy enciklopédiához hasonlóan. A hatások vonatkozásában nem minősülnek állításoknak.