MagHealy Classic

Kérdésed van?

Írj az iroda@vaszati.hu címre, vagy hívj a +36 30 655 3831 telefonon!

Otthonunk támogató energiáin túl szükségünk van más támogatásra is. Olyan támogatásra, amely közvetlenül a testünkre hat és akár azonnal érezhetjük a jótékony segítségét. Vaszati tanárunk, Marcus Schmieke legújabb találmánya, a MagHealy, amely közvetlenül hat ránk, sőt az otthonunkra is!

A MagHealy Atmoszféra applikáció csomagja kifejezetten a minket körülvevő teret támogatja! Abban a térben érdemes használni az adott térnek megfelelő programot, ahol ott vagyunk mi is.

A Healy család legújabb tagja tehát a MagHealy, amely  mágneses mezőt kibocsátva támogat bennünket és a bennünket körülvevő teret. 

Mit tartalmaz a MagHealy Classic?

 

* MagHealy hardver és a hozzátartozó induktív töltő és USB töltőkábel

* “Classic” applikáció csomag – 14 program

Ára: 1016 Euró

Szállítás: 15,41 Euró

Az ár 27 % áfát tartalmaz.

Az árak magyarországi szállításra vonatkoznak.

Közvetlen vásárlás magyar nyelvű webshopból itt >>

Ha segítségre van szükséged, írj az iroda@vaszati.hu címre, vagy hívj a +36 30 655 3831 telefonszámon!

A csomaghoz tartozó programcsoportok:

A Classic applikáció csomag:

A MagHealy Classic programjaival a mágneses mezők hosszú ideje bizonyított alkalmazását és előnyeit élvezheted.

A MagHealy Classic modul számos különböző alkalmazást kínál, amelyek számtalan helyzetben alkalmazhatók. Akárhol használd, találd meg az ideális programot, ami segít lazítani, javítani és energetizálni a környezetedet.

A Classic applikáció programjai:

Cell Harmony (sejtharmónia)

Regeneration (regenerálódás)

Vitality (életerő)

Head Harmony (fejharmónia)

Joints (ízületek)

Tiredness (fáradtság)

Sleep (alvás)

***

Balance Body (test egyensúly)

Energy Circulation (energiakeringés)

Positive Mood (pozitív hangulat)

Earth (Föld)

Spherics (szférák)

Pressure (nyomás)

Sound of Silence (a csend hangja)

Hivatalos kijelentés a MagHealy-ről:

„A MagHealy nem gyógyászati termék. A MagHealy egy olyan készülék, amely bizonyos frekvenciájú elektromágneses mezőket alkalmaz az energetikai harmonizáció elősegítése érdekében

Ellenjavallatok:

Nem használható terhesség alatt, nem használhatják epilepsziában szenvedők, nem használhatják szívritmus-szabályozóval rendelkezők vagy szívbetegségben szenvedők.

A MagHealyhez letölthető magyar nyelvű használati utasítást is kapsz.

Ahhoz, hogy a MagHealy-t használni tudd, szükséged lesz egy okos telefonra, amire használat előtt le kell töltened a MagHealy applikációt. Az applikáció magyar nyelven is működik.

Ismerd meg a Healy csomagokat is!

MagHealy Professional

Healy Gold

Healy Holistic 

Healy Resonance

Healy Resonance Plus

Healy Professional

Ajándék a MagHealy Classic vásárlása mellé:

Amennyiben megvásárolod a MagHealyt, ajándékba küldünk neked egy 18×18 cm-es Vaszati yantrát.

A yantra értéke: 6.100 Ft.

Az ajándékot a kifizetett MagHealy csomag után küldjük. (Ha akciósan vásárolod a MagHealyt, akkor az ajándék yantrák száma az akció mértéke alapján változik.) Ez Manhertz Edit személyes ajándéka neked.

Ha szeretnéd megkapni az ajándék yantrákat, a rendeléshez katttints a „vásárlás” gombra, majd a rendelésedet követően írj az iroda@vaszati.hu címre és találd ki azt is, hogy melyik yantrát szeretnéd ajándékba kapni a Mahapurusa yantra mellé! Ez az ajándék a vaszati.hu oldal kizárólagos ajánlata és a kifizetett Healy csomag alapján küldjük.

Az ajándék yantrákat csak akkor tudjuk küldeni, ha a megrendelésedről megérkezett a visszaigazolás. Az ajándékra való jogosultságot minden esetben ellenőrizzük.

Ha a vásárlás során segítségre van szükséged, vagy ha te magad is örömmel vinnéd a Healy és a MagHealy hírét, akkor is írj a fenti email címre!

Segítség a vásárláshoz és a Healy beüzemeléséhez:

A „vásárlás” gombra kattintva a Healy World magyar nyelvű webshopjában találod magad.

Először a felugró ablakban kattints a zöld linkre, ami az írja :”IGEN, Ő AZ AJÁNLÓM”. Ezután a fenti menü sorban jobb oldalon az üzlet (shop) menüre kattintva, a legördülő menük közül válaszd az elsőt: “Healy Editions”. Itt tudod kiválasztani azt a Healyt amit meg szeretnél vásárolni. 

Tedd a kiválasztott Healy csomagot vagy a MagHealyt a kosárba, add meg a szállítási és számlázási címedet és minden adatot, amit webhsop kér. Fontos, hogy minden *-al jelölt mezőt tölts ki, különben a webshop nem enged fizetni.

Ha a Healyt vagy a MagHealyt nem magánszemélyként vásárolod és a céged rendelkezik EU-s adószámmal, akkor a cégadatok mellett az EU-s adószámodat is add meg!

Azon az oldalon, ahol az adataidat adod meg, eldöntheted, hogy szeretnél-e Healy World tag lenni. Ha szeretnél, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy a Healy-t másoknak is ajánld és ezáltal jövedelemre tegyél szert. Ebben az esetben jelöld meg a kis négyzetben, hogy szeretnél Healy World tag lenni.

Ha a Healy-t csak használni szeretnéd, akkor jelöld be, hogy “ügyfél” szeretnél lenni.

A webshop-ban minden árat Euró-ban találsz és bankkártyával tudsz fizetni. Javaslom, hogy vásárlás előtt ellenőrizd le a kártyád limitjét és ha szükséges, engedélyezd a nagyobb összegű vásárlást!

A megrendelést követően a Healy World küld neked két visszaigazoló emailt, egyet a sikeres rendelésedről, egyet pedig a sikeres fizetésről. Gondosan őrizd meg ezeket az emaileket! A Healydnek egy-két héten belül meg kell érkeznie.

A sikeres megrendelést követően írj az iroda@vaszati.hu címre, hogy elküldhessük Manhertz Edit személyes ajándékát is!

Ha a rendelés során bárhol elakadnál, írj a fenti email címre vagy hívd a +36 30 655 3831 telefonszámot!

Bár a Healy csomag tartalmaz részletes használati utasítást, a Healy beüzemeléséhez további segítséget küldünk neked emailben! Ha a Healydet önállóan rendeled, emiatt is mindenképp írj az iroda@vaszati.hu címre!

Ha bizonytalan vagy a webshopos vásárlással, hívj fel, szívesen segítek! (+36 30 655 3831)