MagHealy Classic

Kérdésed van?

Írj az iroda@vaszati.hu címre, vagy hívj a +36 30 655 3831 telefonon!

Otthonunk támogató energiáin túl szükségünk van más támogatásra is. Olyan támogatásra, amely közvetlenül a testünkre hat és akár azonnal érezhetjük a jótékony segítségét. Vaszati tanárunk, Marcus Schmieke legújabb találmánya, a MagHealy, amely közvetlenül hat ránk, sőt az otthonunkra is!

A MagHealy Atmoszféra applikáció csomagja kifejezetten a minket körülvevő teret támogatja! Abban a térben érdemes használni az adott térnek megfelelő programot, ahol ott vagyunk mi is.

A Healy család legújabb tagja tehát a MagHealy, amely  mágneses mezőt kibocsátva támogat bennünket és a bennünket körülvevő teret. 

Mit tartalmaz a MagHealy Classic?

 

* MagHealy hardver és a hozzátartozó induktív töltő és USB töltőkábel

* “Classic” applikáció csomag – 14 program

Ára: 1016 Euró

Szállítás: 15,41 Euró

Az ár 27 % áfát tartalmaz.

Az árak magyarországi szállításra vonatkoznak.

Közvetlen vásárlás magyar nyelvű webshopból itt >>

Ha segítségre van szükséged, írj az iroda@vaszati.hu címre, vagy hívj a +36 30 655 3831 telefonszámon!

A csomaghoz tartozó programcsoportok:

A Classic applikáció csomag:

A MagHealy Classic programjaival a mágneses mezők hosszú ideje bizonyított alkalmazását és előnyeit élvezheted.

A MagHealy Classic modul számos különböző alkalmazást kínál, amelyek számtalan helyzetben alkalmazhatók. Akárhol használd, találd meg az ideális programot, ami segít lazítani, javítani és energetizálni a környezetedet.

A Classic applikáció programjai:

Cell Harmony (sejtharmónia)

Regeneration (regenerálódás)

Vitality (életerő)

Head Harmony (fejharmónia)

Joints (ízületek)

Tiredness (fáradtság)

Sleep (alvás)

***

Balance Body (test egyensúly)

Energy Circulation (energiakeringés)

Positive Mood (pozitív hangulat)

Earth (Föld)

Spherics (szférák)

Pressure (nyomás)

Sound of Silence (a csend hangja)

Hivatalos kijelentés a MagHealy-ről:

„A MagHealy nem gyógyászati termék. A MagHealy egy olyan készülék, amely bizonyos frekvenciájú elektromágneses mezőket alkalmaz az energetikai harmonizáció elősegítése érdekében. A MagHealy készülék mágneses mező programjait a hagyományos orvoslás értelmében vett tudományos bizonyítékok hiánya miatt a hagyományos orvoslás nem ismeri el.”

Ellenjavallatok:

Nem használható terhesség alatt, nem használhatják epilepsziában szenvedők, nem használhatják szívritmus-szabályozóval rendelkezők vagy szívbetegségben szenvedők.

Használat előtt feltétlenül olvasd el a Healy World által rendelkezésre bocsátott használati utasítást!

Megjegyzés: A „Quantum Analyzed Frequencies” („QAF”) a Healy World szabadalmaztatott technológiája. A fizikai zajgenerátorból származó adatok alapján prioritást rendel azokhoz a frekvenciákhoz, amelyek a professzionális felhasználói tapasztalatok szerint a legrelevánsabbak a felhasználó számára. A Quantum Analyzed Frequency (QAF) programok időtartama, frekvenciái, intenzitása, elnevezése és leírása szakértők gyakorlati tapasztalatain, valamint a frekvenciamodulált mágneses mezők és a bioenergetikai mező kölcsönhatásának ismeretén alapul. Ezt független tanulmányok nem igazolták.

A MagHealy Quantum Analyzed Frequency (QAF) programok célja a jó közérzet támogatása a bioenergetikai mező harmonizálásán keresztül. A résztvevők kontrollált és randomizált csoportjai körében nem vakteszt-jellegű előtte/utána felméréseket végeztünk. Ezek a felmérések arra utalnak, hogy a résztvevők jó közérzete az alkalmazás után javult. Ez a bioenergetikai mező harmonizálásának tulajdonítható, amelyet mi az élet energiaáramlásának nevezünk, ezt hagyományosan Chi (vagy Qi) és Prána néven is szokás emlegetni. Ezt független tanulmányok nem igazolták.

A MagHealy készülék mágneses mező programjai nem orvosi alkalmazások. Nem betegségek vagy egészségügyi állapotok gyógyítására, kezelésére, enyhítésére, diagnosztizálására vagy megelőzésére készültek. A programokban használt kifejezések nem minősülnek a hatásukra vonatkozó nyilatkozatnak. A programok célja, hogy a felhasználó számára eszközt biztosítsanak az alkalmazási lehetőségek felfedezéséhez. A MagHealy programok nem helyettesítik a szakértő orvosi véleményt, diagnózist vagy kezelést. Ilyen jellegű véleményezést mindig szakképzett egészségügyi szakembertől kell kérned. Amennyiben állapotod orvosi kezelésre szorul, illetve fennáll valamely betegség gyanúja, vagy egészségügyi szakember kezelése alatt állsz, akkor a MagHealy használata előtt konzultálj orvosoddal. MagHealy eszközödet mindig a használati utasításnak megfelelően használd.

A MagHealyhez letölthető magyar nyelvű használati utasítást is kapsz.

Ahhoz, hogy a MagHealy-t használni tudd, szükséged lesz egy okos telefonra, amire használat előtt le kell töltened a MagHealy applikációt. Az applikáció magyar nyelven is működik.

Ismerd meg a Healy csomagokat is!

MagHealy Professional

Healy Gold

Healy Holistic 

Healy Resonance

Healy Resonance Plus

Healy Professional

Ajándék a MagHealy Classic vásárlása mellé:

Amennyiben megvásárolod a MagHealyt, ajándékba küldünk neked egy 18×18 cm-es Vaszati yantrát.

A yantra értéke: 6.100 Ft.

Az ajándékot a kifizetett MagHealy csomag után küldjük. (Ha akciósan vásárolod a MagHealyt, akkor az ajándék yantrák száma az akció mértéke alapján változik.) Ez Manhertz Edit személyes ajándéka neked.

Ha szeretnéd megkapni az ajándék yantrákat, a rendeléshez katttints a „vásárlás” gombra, majd a rendelésedet követően írj az iroda@vaszati.hu címre és találd ki azt is, hogy melyik yantrát szeretnéd ajándékba kapni a Mahapurusa yantra mellé! Ez az ajándék a vaszati.hu oldal kizárólagos ajánlata és a kifizetett Healy csomag alapján küldjük.

Az ajándék yantrákat csak akkor tudjuk küldeni, ha a megrendelésedről megérkezett a visszaigazolás. Az ajándékra való jogosultságot minden esetben ellenőrizzük.

Ha a vásárlás során segítségre van szükséged, vagy ha te magad is örömmel vinnéd a Healy és a MagHealy hírét, akkor is írj a fenti email címre!

További ajándék a MagHealy Classic mellé:

Amennyiben megvásárlod a MagHealy Classic készüléket, ajándékba küldünk neked egy Sri yantra poháralátétet (piros vagy kék színben) az ivóvized harmonizálására.

A Sri yantra poháralátét értéke: 6.900 Ft.

Ez Manhertz Edit személyes ajándéka neked.

Segítség a vásárláshoz és a Healy beüzemeléséhez:

A „vásárlás” gombra kattintva a Healy World magyar nyelvű webshopjában találod magad.

Először a felugró ablakban kattints a zöld linkre, ami az írja :”IGEN, Ő AZ AJÁNLÓM”. Ezután a fenti menü sorban jobb oldalon az üzlet (shop) menüre kattintva, a legördülő menük közül válaszd az elsőt: “Healy Editions”. Itt tudod kiválasztani azt a Healyt amit meg szeretnél vásárolni. 

Tedd a kiválasztott Healy csomagot vagy a MagHealyt a kosárba, add meg a szállítási és számlázási címedet és minden adatot, amit webhsop kér. Fontos, hogy minden *-al jelölt mezőt tölts ki, különben a webshop nem enged fizetni.

Ha a Healyt vagy a MagHealyt nem magánszemélyként vásárolod és a céged rendelkezik EU-s adószámmal, akkor a cégadatok mellett az EU-s adószámodat is add meg!

Azon az oldalon, ahol az adataidat adod meg, eldöntheted, hogy szeretnél-e Healy World tag lenni. Ha szeretnél, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy a Healy-t másoknak is ajánld és ezáltal jövedelemre tegyél szert. Ebben az esetben jelöld meg a kis négyzetben, hogy szeretnél Healy World tag lenni.

Ha a Healy-t csak használni szeretnéd, akkor jelöld be, hogy “ügyfél” szeretnél lenni.

A webshop-ban minden árat Euró-ban találsz és bankkártyával tudsz fizetni. Javaslom, hogy vásárlás előtt ellenőrizd le a kártyád limitjét és ha szükséges, engedélyezd a nagyobb összegű vásárlást!

A megrendelést követően a Healy World küld neked két visszaigazoló emailt, egyet a sikeres rendelésedről, egyet pedig a sikeres fizetésről. Gondosan őrizd meg ezeket az emaileket! A Healydnek egy-két héten belül meg kell érkeznie.

A sikeres megrendelést követően írj az iroda@vaszati.hu címre, hogy elküldhessük Manhertz Edit személyes ajándékát is!

Ha a rendelés során bárhol elakadnál, írj a fenti email címre vagy hívd a +36 30 655 3831 telefonszámot!

Bár a Healy csomag tartalmaz részletes használati utasítást, a Healy beüzemeléséhez további segítséget küldünk neked emailben! Ha a Healydet önállóan rendeled, emiatt is mindenképp írj az iroda@vaszati.hu címre!

Ha bizonytalan vagy a webshopos vásárlással, hívj fel, szívesen segítek! (+36 30 655 3831)