Miklovics Mónika

Miklovics Mónika
Vaszati szaktanácsadó, lakberendező

 

Az otthonok szépsége, rendezettsége mindig is elvarázsolt, de az élet mégis először a kögazdász pálya felé vitt. Már a szakmámban dolgoztam, amikor elvégeztem egy OKJ-s lakberendező tanfolyamot. Szeretem a harmóniát, a rendet a fizikai világomban, és hiszek abban, hogy ez nagymértékben hatással van a belső világunkra is.

Már gyerekkoromban is, de azóta is ösztönszerűen jön a késztetés, hogy egy harmonikus környezetet alakítsak ki magam körül. Folyamatosan rendezgetem a körülöttem lévő bútorokat, kiegészítőket. Ez végigkísérte eddig is az életem egészen a tizenéves korszakomtól, legyen szó akár albérletről, kollégiumról, vagy éppen a saját lakásomról.

Úgy gondolom, hogy szükségünk van a folyamatos megújulásra a lakásunkban is, hiszen minden más is állandóan változásban van körülöttünk és bennünk. Hiszem, hogy a világban minden a mi kivetülésünk, így az otthonunk adott állapota is a belső világunk éppen aktuális fizikai megjelenítése. Mindezek hatására volt bennem egy erős belső sugallat, hogy az, amit én a terekkel alkotni szeretnék, tovább nyúlik a klasszikus lakberendezésen.

Volt időszak, amikor a feng shui tudományával ismerkedtem, de ott nem találtam meg önmagam, vagy azt a szemléletmódot, amivel tudok azonosulni. Évekkel később találtam rá a vaszatira, és azonnal tudtam, hogy ezt kerestem. Ez egy stabil alapot jelenthet az otthonunk és ezáltal önmagunk mélyebb megismeréséhez.

Ha Te is kíváncsi vagy, milyen üzeneteket rejt az otthonod, ahol élsz, keress bizalommal elérhetőségeim egyikén. Ezen felül nyitott vagyok kisvállalkozások vaszati elemzésére és tanácsadás megtartására is.
Elsősorban Budapesten, Kecskeméten és a környező településeken dolgozok, de az ország más területein is vállalok megbízásokat.

Külföldön online tanácsadásra van lehetőség.

 

Elérhetőségeim:

E-mail cím: terterapia@gmail.com

Telefonszám: +36-20/851-0600