Balázsi Katalin – Vaszati szaktanácsadó, lakberendező, közgazdász

Miután eredeti végzettségemnek megfelelően néhány évig közgazdászként dolgoztam Budapesten, a kreativitás és a belső világ fizikai megvalósítása felé kezdtem fordulni.

2007. februárjában lakberendezői képesítést szereztem a budapesti ART Veresegyházi Oktatási Studióban. Nem sokkal később lehetőséget kaptam a design fellegvárában, New York City-ben dolgozni. Így 2007 szeptemberétől Manhattan-ben a Decoration and Design Buildingben lévő Holland & Sherry cégnél dolgoztam, párhuzamosan pedig Richard Keith Langham Interior Designer studiójánál kaptam lehetőséget.

A térenergetikai elemzés 2012-ben köszöntött be hozzám. Jó néhány évvel ezelőtt személyes okokból kifolyólag kerültem kapcsolatba az energiagyógyászattal. A spirituális fejlődés és gyógyulás mentén egyre jobban összeálltak a darabkák, melyek összekapcsolják a nem-láthatót a láthatóval, a finomfizikait a fizikai világgal és mindez szükségszerűen vezetett el engem a Vaszati tudományához, a gyógyító energiák és otthonunk összefüggéseinek elemzéséhez. Egyre inkább annak szeretném munkámat szentelni, hogy másoknak is segítsek megtalálni a gyógyulásuk felé vezető saját útjukat és válaszaikat, amelyek eddig blokkolhatták pozitív energiáik áramlását. Ha feloldódnak az akadályok, szabad útja lesz a szeretet, jólét és egészség megjelenésének is.

Releváns tanulmányok, képesítések: 
2014/15 – Vaszati Szaktanácsadói képzés és vizsga, Budapest
2014 – International Institute of Vaidic Culture, New Delhi (India), Haladó Vastu kurzus kiváló 92%-os minősítéssel (A++)
2007 – Lakberendezői képesítés, ART Veresegyhazi Studio, Budapest
2012 – folyamatosan Pránanadi energiagyógyászat (jelenleg 8E szint), reinkarnációs utaztatás

 

Elérhetőségeim:

Tel: 30/225-4212

E-mail: vasatidesign@gmail.com
weblap: www.vasatidesign.com

skype: katoca54