Báthory Beatrix – Vaszati szaktanácsadó, radiesztéta, lakberendező

1971-ben születtem. Mindig is érdekelt a dolgok mélyebb összefüggéseinek megértése, vonzottak azok a területek, amelyek az élet törvényeit, az emberi természetet, a teremtést, a szemmel nem látható világot, az energetikai rendszereket kutatta.

Önismereti utamat a grafológia területén kezdtem egy két éves iskolával. Majd sorra jöttek a tanfolyamok: tarot, reiki, chi kung, agykontroll, bioenergetika, kristálygyógyászat. 2002-ben, a Feng Shui Akadémiai vizsgák után, elkezdtem ezen a területen tanácsadóként dolgozni. Radiesztéziai képesítést is szereztem ebben az évben, ami nagyon jól kiegészítette a feng shuit.

A vaszatival 2006-ban találkoztam, nagyon örültem, hogy sikerült megtalálnom ezt a rendszert, mely a védák irásaiból megelevenedve a mai napig megtartotta az ősi tudást és egységes tudott maradni. Még ebben az évben sikeres vaszati szaktanácsadói vizsgát tettem. 2007-ben lakberendezőként diplomáztam. A munkáim során sokféle otthon és élet került elém, melyek során megtapasztalhattam, hogy a lakóterünk az életünk aktuális feladatait mintegy tükörként megmutatja, így segít is minket azokkal szembenézni.

A vaszati egy nagyon jó kezdete lehet egy ilyen önmegismerő és fejlesztő útnak.

Az ország egész területén dolgozom.

 

Elérhetőségeim:

Tel: 70/519-6038

E-mail: bathory.beatrix@gmail.com