Megyeri Ágnes – Vaszati szaktanácsadó

Matematikát és fizikát tanítok. Mindkét száraznak tűnő tantárgyban az információk közötti rend, rendszer az, ami vonz. A természetben levő egységet írja le mindkét tudomány egy különleges látásmóddal. Ugyanezt az egységet mutatta meg nekem a jóga is kicsit más megfogalmazásban. A jóga megtanítja számomra azt, hogy hogyan teremthető meg a test, a lélek és a szellem harmóniája.

Tudatosan kerestem olyan építészetet, amiben ugyanúgy megvan a természet rendje, mint a matematikában és a fizikában, és magába olvasztja a jóga filozófiáját, a spiritualitást is.

Így találtam rá a Vasztura és a Vaszatira, erre a természet törvényei szerint működő, ellentmondásoktól mentes térenergetikai rendszerre.

Ez az egyetemes tudás útmutatást ad az embereknek minden korban, és a fejlődésüket szolgálja. Ráébreszt bennünket arra, hogy tisztelnünk kell a természetet, és segít abban, hogy harmóniában legyünk vele.

Egy régi parasztház teljes felújítása és átalakítása során tapasztaltam meg a Vaszati változtatások hatását. Örülök, hogy végig járhattam ezt az utat, mert szükségem volt arra, hogy a megtanult információk bizonyítást nyerjenek.

Tapasztalatom szerint egy ház, lakás, kert korrekciója a Vaszati elvei szerint egy hosszabb folyamat, esetenként sok testi és lelki munkával. Szeretek segíteni ebben a folyamatban. 

Elsősorban Cegléd környékén vállalok szaktanácsadást.

 

Elérhetőségeim:

Tel: 20/662-5594

E-mail: megyeri.ag@gmail.com