Csűcs Csilla – Vaszati szaktanácsadó

Már egész kicsi koromtól érdekelt a keleti kultúra. Azért, hogy közelebbről megismerkedhessek ezzel a fantasztikus világgal, jelentkeztem a Tan Kapuja Buddhista Főiskola, dharmatanító szakára, amit 2016-ban sikeresen elvégeztem.

Ez nagyon jó alapot adott, hogy bepillantsak a védák világába. Lehetőségem volt mélyebben tanulmányozni a yogát. Közben elvégeztem a pránanadi 1-2-es szintet. Ezek a tudományok, életfelfogások teljesen elvarázsoltak. A Vaszatiról a főiskolán hallottam először, és felkeltette az érdeklődésemet. Utána olvastam, és elhatároztam, hogy kíváncsiságból elvégzek egy 1-es tanfolyamot.

Már az első tanfolyam végén, amikor mindenkinek a saját lakását kellett kielemeznie, döbbenten tapasztaltam, hogy mindenkinél, kivétel nélkül egyértelműen látható, hogy a lakás energiája által milyen a benne élők jelenlegi élete. Teljesen felvillanyozódtam, és tudtam, hogy ez az, amivel szeretnék foglalkozni.

A tudásommal szeretnék segíteni másoknak, hogy jobbá tudják tenni az életüket. Ezért folyamatosan képzem magam, hiszen pont ezek azok a tudományok, amiknél az ember soha nem mondhatja, hogy megtanultam, hacsak nem egy olyan országba született, ahol ezt már kisgyerekkortól szívja magába.

Szívesen segítek, ha úgy érzed, hogy az életed valamelyik területén elakadás van, és ezen szeretnél változtatni.

Jelenleg Budapesten és Pest megyében vállalok munkát.

 

Elérhetőségeim:

Tel: 30/850-1917

E-mail: csiszu67@gmail.com