Díszpárna – biciklis – vintage hangulatú

4900 Ft

Mérete: 45×45 cm

Huzat:

A huzat anyaga nyomott mintás, pamut-viszkóz keverék. Finom szövésű, vékony anyag. Zippzárral záródik. Mindkét oldala mintás.

Azt javaslom, hogy maximum 30 fokon mosd és alacsony fordulatszámon centrifugázd!

Párnabelső:

A párnabelső prémium minőségű poliészter-szál töltet (nem darabolt szivacs!), mely kellemesen puha, mégis jó tartást biztosít. A párnabelső huzata pamutvászon.

Leírás

A Vaszati korrekció gyors és dekoratív eszköze a díszpárna, mely akkor tud korrekciós eszközként működni, ha színei harmóniában vannak az adott égtáj vagy szobafunkció színeivel.

Ezt a díszpárnát elsősorban északnyugatra ajánlom világos színe és a bicikli motívum miatt. (Az északnyugat a Hold és a levegő területe, egyik jellemzője a mozgás.) Teheted északra, esetleg nyugatra, ahol szintén jelen van a levegő elem.

Jól mutat ezzel a vintage hangulatú párnával is. Ha egy ilyen biciklis párnát választasz hozzá, akkor olyan helyre tedd, ahol jelen van a mozgás, tehát északnyugatra vagy délkeletre, esetleg északra., ahol szintén jelen van a levegő elem.

A bicikli kosarában levő rózsák miatt ez a párna jól mutat például ezzel a rózsás párnával.

Jól mutat a romantikus-vintage kollekció többi tagjával.

Jól mutat a romantikus-vintage kollekció többi tagjával, vagy más romantikus hangulatú párnával. Ebben az esetben akár délkeletre is teheted, ahol a tűz miatt jelen van a mozgás, a Vénusznak köszönhetően pedig a romantika.

Ha szereted a romantikus vagy a vintage stílust, ez a párna tetszeni fog.

További információk

Méretek 45 × 45 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…