Díszpárna – türkiz- hullámos

5700 Ft

Mérete: 45×45 cm

Huzat:

A huzat anyaga nyomott mintás, erős szövésű vászon. Zippzárral záródik. Első oldala nyomott mintás, hátulja egyszínű, világos.

Azt javaslom, hogy maximum 30 fokon mosd!

Párnabelső:

A párnabelső prémium minőségű poliészter-szál töltet (nem darabolt szivacs!), mely kellemesen puha, mégis jó tartást biztosít. A párnabelső huzata pamutvászon.

Elfogyott

Leírás

A Vaszati korrekció gyors és dekoratív eszköze a díszpárna, mely akkor tud korrekciós eszközként működni, ha színei harmóniában vannak az adott égtáj vagy szobafunkció színeivel.

Színei miatt ezt a díszpárnát azokra az égtájakra ajánlom, ahol kedvező a víz jelenléte és/vagy jelen van a levegő elem. A párna legjobb helye északnyugaton, északon vagy északkeleten van.

 

Jül muat a türkiz színű hullám mintás párnával.

Jül mutat a kék geometrikus mintás párnával.

A két türkiz nem ugyanaz az árnyalat, mégis jól néznek ki együtt.A két türkiz nem ugyanaz az árnyalat, mégis jól néznek ki együtt.

A két türkiz nem ugyanaz az árnyalat, mégis jól néznek ki együtt.A két türkiz nem ugyanaz az árnyalat, mégis jól néznek ki együtt.

Jól néznek ki együtt...

Jól mutatnak együtt…

Remekül kiegészítik egymást a kollekció többi tagjával. Ha ránézel a képre, érezheted a kék hűsítő, frissítő hatását.

Remekül kiegészítik egymást a kollekció többi tagjával.

 

Ha ránézel a fenti képekre, érezheted a kék hűsítő, frissítő hatását. Az enyhén türkizes árnyalatok különlegessé teszik az összhatást. Ha a párnákat nem hófehér, hanem melegebb hangulatú nyerszínű vagy vajszínű kanapéra teszed, akkor az összhatás kevésb lesz hideg, inkább otthonosan hűvös.

További információk

Méretek 45 × 45 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…