Tűzzománc Sri yantra talizmán – kék

15000 Ft

A hagyomány, a modern technológia, a művészet és a pozitív energiák találkozása.

Egyedi, kézzel készített termék!

A Sri yantra csodálatos ereje és pozitív energiája állandóan Veled lehet.

Anyaga: tűzzománc, vörösréz foglalattal, mérete: 2,7 x 2,7 cm, ajándék selyemzsinórral. (A selyemzsinór színe változó lehet.)

 

Elfogyott

Leírás

A Sri yantra az emberiség egyik legrégebbi és egyben legerőteljesebb szimbóluma. A Sri yantrát már évezredek óta használják a jószerencse, gazdagság és egészség elérése érdekében. Kedvezően segíti a meditációt is.

Napjainkban egyre több tudós érdeklődik ezen ősi yantra iránt. A híres amerikai fizikus, Dr.Patrick Flanagan a Sri yantrát az “erő diagramok királyának” nevezi, és energetikai hatását hétszer nagyobbnak írja le, mint egy piramis építményét. Ez azt jelenti, hogy ennek a 2,7 x 2,7 cm-es Sri Yantrának nagyobb energetikai hatása van, mint egy 2 méteres piramisnak!

A Sri Yantra rendkívüli energiája a pontos geometriáján alapszik. Ez a komplex, szakrális geometria rendkívüli hatásának a forrása.

A Sri yantra talzmán különlegessége, hogy a modern technológia hatására a mindössze 2,7 x 2,7 cm-es Sri yantra geometriája ugyanolyan pontos, mint nagyobb társaié. Az egyedileg készített tűzzománc talizmán önmagukban is különleges értéket képvisel, viselete pedig jó tesz a testnek és a léleknek egyaránt.

További információk

Méretek 2.5 × 2.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…