Üveg Meru csakra

63000 Ft

Problémás északkelet esetén különösen ajánlott.

Elsősorban kisebb lakásokba, irodákba ajánljuk.

Anyaga üveg. Kézműves termék!

Alapterülete: 13 x 13 cm

Elfogyott

Leírás

A Meru csakra a Sri yantra háromdimenziós formája, de energetikai hatása jóval erősebb a Sri yantráénál.

A németországi Védikus Akadémia újdonsága ez a szép üvegből készült Meru csakra, amely bármilyen stílusú lakásban jól megállja a helyét. Kézműves teremék, emiatt apróbb egyenetlenségek lehetnek rajta, ami azonban nem befolyásolja az erejét.

Az üveg Meru csakrát, aminek az ereje kb. 25%-a az aranyozott Meru csakrának, elsősorban irodákba, dolgozószobákba és kisebb lakásokba ajánljuk.

Azok az ismeretek, amelyeket a Meru csakra tervezésénél használtunk az alább felsorolt ősi Vasztu írásokból származnak: Vastu Sutra-panishad, Visvakarma Vastushastram, Matsya Purana és a Stapatya-véda, ami az Atharva-veda része.

A legtöbb esetben a Meru csakrát azért helyezzük el az otthonunkban, mert a lakás zavart energiamezõje már megnyilvánított bizonyos porblémákat (betegségek, pénzügyi zavarok, párkapcsolati problémák, stb.). Nagyon fontos, hogy a Meru csakra elhelyezésekor komolyan gondoljuk végig, mik azok a problémák, amelyek megoldásában a Meru csakrától várjuk a segítséget!

A Meru csakrát úgy helyezzük el, hogy a középső egyenlő szárú háromszögnek a “talpa” kelet felé nézzen.

A Meru csakra beállításakor ajánljunk füstölõt és virágot neki, valamint mondjuk el néhányszor a következõ mantrát: srim klim laksmi narayanabhyam namah.

A Védikus Akadémia kitartó munkájának köszönhetően az ősi Meru csakra a Te otthonodba is eljuthat annak minden kedvező tulajdonságával együtt. A Meru csakránk ötvözi a védikus bölcsességet és a német precízitást.

Nézd meg ezt a videót és tudj meg még többet a Meru csakráról! A videót megtekintve segítséget kapsz ahhoz is, hogy pontosan hogyan helyezd el az otthonodban, hogyan végezd el az egyszerű szertartást és hogyan tartsd tisztán. A videót megnézve össze tudod hasonlítani az aranyozott és az üveg Meru csakrát és könnyebben el tudod dönteni, hogy melyiket szeretnéd:

További információk

Méretek 13 × 13 × 8,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.