Vaszati Akadémia  

A védikus építészet és térrendezés oktatása 2003 óta
Alapszint

Ha szeretnél komolyan megismerkedni a Vaszatival, itt tudod elkezdeni és megalapozni a tanulmányaidat.

Tanuljunk együtt Vaszatit! – Vaszati alaptanfolyam – 6 napos képzés

A képzés során részletesen megismered a Vaszati alapjait. A tanfolyam végére látni fogod, hogy a saját otthonod milyen pozitív és negatív tulajdonságokkal rendelkezik és azokat hogyan lehet korrigálni.

A tanfolyam Vaszati elvégzése előképzettséget nem igényel.

Középszint

A középszintű tanfolyamok egyik célja, hogy segítsenek elmélyíteni és a gyakorlatba ültetni az alapszinten tanultakat, a másik cél pedig, hogy felkészüljünk a haladó szintre, a Vaszati házak tervezésére.

Vaszati középszintű tanfolyam/1 : Mélyítsük el a Vaszati alapjait! – 2 napos képzés

A tanfolyam segít elmélyíteni és a gyakorlatba átültetni mindazt az elméleti tudást, amit a Vaszati alaptanfolyamon megtanultál, egyúttal segít felkészülni a vizsgára.

A részvétel előfeltétele a Vaszati alaptanfolyam elvégzése.

 Vaszati középszintű tanfolyam/2: Készüljünk együtt a szaktanácsadóképző tanfolyamra! – 2 napos képzés

Ez a tanfolyam olyan fontos témákat ölel fel, amelyekre szükséged lesz későbbi tanácsadói munkád során és a Vaszati szerinti tervezés megértéséhez is.

A részvétel előfeltétele a Vaszati alaptanfolyam és a középszint/1 tanfolyam elvégzése. 

Miről árulkodik ez az ingatlan? – Vaszati középszintű tanfolyam – 1 napos workshop

Ezen a napon a való életből vett példákon keresztül tudhatod meg, hogy mi mindent okozhat otthonunk, vagy a munkahelyünk, üzletünk energiaminősége – legyen az jó vagy kevésbé jó. Látni fogod azt is, hogy a szóban forgó ingatlant hogyan sikerült korrigálni és mit tapasztaltak később az ott élők vagy ott dolgozók.

A részvétel előfeltétele az alaptanfolyam elvégzése.

Alap vizsga

A vizsga elsődleges célja az, hogy lássuk, valóban felkészültél-e arra, hogy tovább lépj a Vaszati oktatás haladó szintjére.

A vizsga különlegessége, hogy a vizsgázó is kérdezhet!

Haladó szint

A haladó szintű képzések elvégzése és sikeres vizsga után válhat valakiből Vaszati szaktanácsadó. A haladó szinten elsősorban a Vaszati ház tervezésére fektetjük a hangsúlyt.

Vaszati haladó szintű előkészítő tanfolyam: Az építészet alapjai – 1 napos képzés

A tanfolyam célja, hogy azok, akiknek nincs építész végzettségük, megismerjék mindazokat az építészeti alapokat, amelyek szükségesek lesznek a Vaszati tervezés megértéséhez.

A képzés alól az építészek felmentést kapnak, mindenki másnak kötelező a részvétel a szaktanácsadó képző tanfolyam előtt.

Vaszati haladó szintű tanfolyam/1: Vaszati tervezés – 6 napos képzés

Ezen a tanfolyamon végre megtanuljuk, hogyan kell Vaszati házat tervezni. Most, hogy már jól ismerjük az egyes égtájak természetét, itt az ideje megtanulni, hogy mi minden kell még ahhoz, hogy a megtervezett ház tényleg Vaszati ház legyen.

A részvétel előfeltétele a sikeres alapszintű vizsga, Az építészet alapjai című képzés elvégzése vagy építész végzettség.

Szaktanácsadói vizsga

A Vaszati szaktanácsadó képző tanfolyam és workshop vizsgával zárul. A vizsgafeladatokat a Workshop végén kapják meg a résztvevők.

Továbbképzések
Kiegészítő képzések

A tanfolyamot a Magyarországi Vaszati Szövetség Egyesület szervezi. Felnőttképzési azonosító: B/2022/000468