Aranyozott Meru csakra

363000 Ft

Átmeneti készlethiány!
Előrendelést felveszünk!
Ha Meru csakrát szeretnél, más termékektől függetlenül add le a rendelésedet és ne utalj addig, amíg nem vettük fel veled a kapcsolatot!

Problémás északkelet esetén különösen ajánlott.

Többféle fém ötvözete, 24 karátos arany borítással.

Alapterülete: 16,5 x 16,5 cm

Csak előre utalással szállítjuk!

Leírás

A Meru csakra a Sri yantra háromdimenziós formája, de energetikai hatása jóval erősebb a Sri yantráénál.

A piramisra emlékeztető Meru csakra képes újraszervezni az egész épület zavart energiáit. Ha a lakás vagy a szoba északi vagy északkeleti részére helyezzük, képes nagy százalékban semlegesíteni a tér energia zavarait, a helyiség vagy az épület kedvezőtlen arányait, szabálytalan épületformákat, és más komoly Vaszati elégtelenségeket, mint amilyen például egy északkeletre helyezett WC.

Egy indiai orvos több száz problémás esetben alkalmazta a Meru csakrát – igen nagy sikerrel. A legtöbb vaszati probléma finom szinten érint bennünket, emiatt olyan finom energetikai korrekciós eszközök, mint pl. a Meru csakra képesek szinte teljesen eltávolítani ezeket a problémákat – különösen, ha azt a megfelelő yantrákkal kombináljuk.

Sok éves kutatás után a németországi Védikus Akadémián elkészült a Meru csakra hitelesen megújított „modern” változata, amely a következő fémek ötvözetéből készül: ón, antimon, réz, ezüst. A pontos geometriai méretekkel rendelkező és egyedileg, kézzel készített Meru chakra a 24 karátos arany borítással lesz teljes.

Azok az ismeretek, amelyeket a Meru csakra tervezésénél használtunk az alább felsorolt ősi Vasztu írásokból származnak: Vastu Sutra-panishad, Visvakarma Vastushastram, Matsya Purana és a Stapatya-véda, ami az Atharva-veda része.

A legtöbb esetben a Meru csakrát azért helyezzük el az otthonunkban, mert a lakás zavart energiamezõje már megnyilvánított bizonyos porblémákat (betegségek, pénzügyi zavarok, párkapcsolati problémák, stb.).Nagyon fontos, hogy a Meru csakra elhelyezésekor komolyan gondoljuk végig, mik azok a problémák, amelyek megoldásában a Meru csakrától várjuk a segítséget!

A Meru csakrát úgy helyezzük el, hogy a középső egyenlő szárú háromszögnek a „talpa” kelet felé nézzen.

A Meru csakra beállításakor ajánljunk füstölõt és virágot neki, valamint mondjuk el néhányszor a következõ mantrát: srim klim laksmi narayanabhyam namah.

A Védikus Akadémia kitartó munkájának köszönhetően az ősi Meru csakra a Te otthonodba is eljuthat annak minden kedvező tulajdonságával együtt. A Meru csakránk ötvözi a védikus bölcsességet és a német precízitást

Nézd meg ezt a videót és tudj meg még többet a Meru csakráról! A videót megtekintve segítséget kapsz ahhoz is, hogy pontosan hogyan helyezd el az otthonodban, hogyan végezd el az egyszerű szertartást és hogyan tartsd tisztán:

Ha szeretnél magadnak Meru csakrát, nézd meg ezt a videót is, amelyben kicsomagolunk egy Meru csakrát! A videó eredetileg azért készült, mert valaki szerette volna megnézni a Meru csakrát minden irányból, sőt, leginkább arra volt kíváncsi, hogy milyen a Meru csakra belül.

További információk

Méretek 16,5 × 16,5 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.