Tanuljunk együtt Vaszatit! 

Vaszati alaptanfolyam

6 napos képzés

A Vaszati alaptanfolyam elvégzése során megtanuljuk a Vaszati legfontosabb alapelveit. Ezek azok az univerzális elvek, amelyek hatással vannak minden egyes épületre, s ezáltal mindazokra, akik ezt az épületet használják.

A tanfolyam során kiderül, hogy az otthonod energiái támogatnak vagy éppen gátolnak a céljaid elérésében. A tanfolyam elvégzése során hatalmas felismerésekre tehetsz szert, megláthatod a gyakran megdöbbentő összefüggéseket a saját lakókörnyezeted és az életed között.

A tanfolyam végére világosan fogod látni, hogy miket kellene az otthonodban megváltoztatni ahhoz, hogy annak energiái támogassák az életedet.

1. Az alaptanfolyam elvégzése után képes leszel a saját otthonod Vaszati szerinti értékelésére és korrigálására. Tudni fogod, hogy mik a jó tulajdonságai, mit kellene átalakítani, milyen yantrákra lenne szükség, hogy jobb legyen az energiaminősége. Azt is tudni fogod, hogy az otthonod tulajdonságai mit erősíthetnek és mit gyengíthetnek az életedben (egészség, pénzügyek, kapcsolatok), s az is kiderül, hogy mit kell tenned azért, hogy az otthonod támogassa életed egyes területeit.

2. Az alaptanfolyam elvégzése megalapozza a Vaszatiról szóló tudásodat és feljogosít arra, hogy további – az alaptanfolyam elvégzéséhez kötött – tanfolyamokon és modulokon részt vegyél.

A Vaszati a védikus építészet és térrendezés tudománya. Szabályozó elveit és tanításait a több mint ötezer éves védikus írások máig fönnmaradt részeiben találhatjuk. A Vaszati univerzális természeti törvényeken alapuló, ellentmondásoktól mentes, egységes tudomány, mely harmóniában van a természettel és az emberrel. Szoros kapcsolatban van a matematikával, fizikával, a védikus asztrológiával, védikus orvostudománnyal, sőt, a zenével is.

Az évezredek során e tudomány eljutott Indián kívül más országokba is, többek között Kambodzsába, ahol a híres Angkorvat templomvárost ezen elvek szerint építették; Kínába, ahol az ottani Geomanciával egyesülve Feng Shuiként fejlődött tovább; az ókori és a reneszánszkori Itáliába, ahol Vitruviusz, majd Andrea Palladio munkásságára hatott.

Az otthonunk nem csak egy falakkal körülhatárolt tér, ami megvéd az esőtől és a hidegtől, hanem egy olyan energiamező, amely egy lencséhez hasonlóan összegyűjti és raktározza a környezet és a világegyetem energiáit. A ház tehát egy mikrokozmosz a világegyetemen belül, ahol megtaláljuk a természet alkotóelemeit és a világot mozgató erőket.

Attól függően, hogy ez a mikrokozmosz – tehát az otthonunk – milyen kapcsolatban áll a természet univerzális törvényeivel, pozitív vagy negatív hatással lehet ránk. Milyen tehát a tökéletes otthon? A külsőségeket tekintve: kellemes a szemnek, harmonikus. Ennél azonban jóval fontosabb, mit érzünk egy ilyen otthonban: békességet, nyugalmat.

A Vaszati szerint tervezett és be- vagy átrendezett otthonok lakói egészségesek, boldogok, sikeresek, kiegyensúlyozottak.

Kinek ajánljuk a Vaszati alaptanfolyamot?

* Olyan személyeknek, akik szeretnék megismerni a mélyebb összefüggéseket otthonuk és az életük között, s szeretnék jobbá tenni az életüket

* Építészeknek, belsőépítészeknek, lakberendezőknek

* Ingatlan fejlesztőknek,

* Homestager szakembereknek

Milyen előképzettségre van szükség?

* Legalább középiskolai végzettség 

* Olyan személyeket várunk, akik nyitottak és elfogadják, hogy a minket körülvevő világ, így otthonunk is több annál, mint amit a tökéletlen anyagi érzékeinkkel fel tudunk fogni.

* Az alaptanfolyam elvégzéséhez más előképzettségre nincs szükség 

Mennyi ideig tart a Vaszati alaptanfolyam?

A Vaszati alaptanfolyam 6 teljes napot vesz igénybe, az előadások 10 órakor kezdődnek és várhatóan 16:30 óráig tartanak, rövid egészségügyi szünetekkel és egy ebédszünettel.

Helyszín: Budapest, 13. ker. Szekszárdi utca 15. (a Gyöngyösi utcai metrómegálló közelében)

Oktató: Szincsák Anna, a Magyarországi Vaszati Szövetség Egyesület szaktanácsadója és oktatója

Az alaptanfolyamok időpontjai 2024-ben:

Téli tanfolyam:

1-2. nap: 2024. január 20-21. (szombat-vasárnap)

3. nap: 2024. február 3. (szombat)

4. nap: 2024. február 10. (szombat)

5. nap: 2024. február 17. (szombat)

6. nap: 2024. február 24. (szombat)

Tavaszi tanfolyam:

1-2. nap: 2024. március 13-14. (szerda-csütörtök)

3. nap: 2024. március 20. (szerda)

4. nap: 2024. március 27. (szerda)

5. nap: 2024. április 3. (szerda)

6. nap: 2024. április 10. (szerda)

Őszi tanfolyam Részletek hamarosan!

1-2. nap:

3. nap:

4. nap:

5. nap:

6. nap:

A tanfolyamot a Magyarországi Vaszati Szövetség Egyesület szervezi. Felnőttképzési azonosító: B/2022/000468

Jelentkezem a Vaszati alaptanfolyamra!

Ha szeretnél részt venni a tavaszi Vaszati alaptanfolyamon, az alábbi űrlapok egyikén küldd el a jelentkezéshez szükséges adatokat!

Várjuk a jelentkezésedet és már most örülünk, hogy tanulóink között köszönthetünk!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Jelentkezés a márciusban induló Vaszati alaptanfolyamra

9 + 6 =

A jelentkezésedet a tanfolyami részvételi díj átutalásával tudod megerősíteni, melyet az alábbi bankszámlaszámra várunk:

Kereskedelmi és Hitelbank:
10401804-50514949-55541001
sz. tul: Magyarországi Vaszati Szövetség Egyesület

A részvételi díj alanyi adómentes.