Healy használata a Healy Coil-al

A Healy Coil a mikroármos Healy használat kiegészítő eszköze. Ajánlott olyankor használni, ha a mikroáramos (csuklópántos) használatot valami akadályozza. Ez lehet egyszerű kényelmi ok, de az is előfordulhat, hogy valamilyen testi állapot miatt nem használhatjuk a Healy-t mikroárammal. (Ilyen állapot lehet a várandóság, az epilepsziás hajlam, ha valaki pacemakerrel él, vagy lázas.)

A Healy Coil nagy előnye, hogy bárki biztonságosan használhatja vele a Healy-t.

A kvantumpotenciál-frekvencia elvén alapuló tekercs (Coil) ideális közeget biztosít a személyre szabott mikroáram frekvenciájú Healy programok kábel nélküli továbbításához a bioenergetikai mezőbe.

A Healy Coil a kábelelektródák kiegészítője, nem pedig azok helyettesítője! A kábelelektródák mind a bioenergetikai mező befolyásolására, mind pedig a mikroáramnak a fizikai testen történő alkalmazására használhatók, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a fix frekvencián működő (akut) programokhoz és a személyre szabott (szisztematikus) programokhoz is alkalmazható. Az akut programok esetén használjuk a fül elektródákat, vagy a tappancsot.

Ezzel a szemben a Healy Coil csak a Healy személyre szabott (szisztematikus) programjaihoz használható. Ez azt jelenti, hogy pl. egy akut, fix frekvenciás fájdalom programot nem futtathatunk a Coil-al, csak mikroárammal, míg a változó frekvenciákkal dolgozó szisztematikus programokat igen.

Fontos! Marcus Schmieke személyesen erősítette meg, hogy a Healy Coil-al való használata bárki számára megengedett!

A Healy Coil működési elve

A Coil magyarul tekercset jelent. Mivel a működési elve Nikola Tesla felfedezéséhez kapcsolható, ezért szoktuk egyszerűen Tesla Tekercsnek is hívni.

A kvantum potenciál frekvenciák két ellentétes mágneses mezőből erednek, amelyek kioltják egymást. (Lásd a magyarázó rajzot!)

A mágneses kvantum potenciál ennek ellenére változatlan marad. Ezt hívják Aharanov-Bohm-effektusnak, amit a New Scientist magazin a kvantumvilág hét csodájának egyikeként nevezte meg, felfedve a rejtett kvantummezők hatását.

A kvantum potenciál frekvenciák képesek a biológiai szervezetekkel rezonálni közvetlen fizikai energiaátvitel nélkül.

Így módon a Coil segítségével a frekvenciákat a kvantum potenciálon keresztül át lehet adni anélkül, hogy kábelt használnánk.

A tiszta információ rezeg!

A két tekercs ellentétes pólusú mágneses mezőt hoz létre. Ezeket ha egymásra helyezzük, megszűnik a mágneses tér, de a mágneses kvantum potenciál megmarad!

A két tekercs ellentétes pólusú mágneses mezőt hoz létre. Ezeket ha egymásra helyezzük, megszűnik a mágneses tér, de a mágneses kvantum potenciál megmarad!

Gyakorlati tudnivalók

Miután eldöntötted, hogy melyik szisztematikus programot szeretnéd futtatni, indítsd el a Healy-t és a telefonodon a Healy applikációt (magenta színű). Válaszd ki a futtatni kívánt programot! Mielőtt elindítanád, csatlakoztasd a coil-t a Healy-hez!

A használati utasítás azt tanácsolja – és ezt Marcus Schmieke is megerősítette -, hogy a Coil használatakor a program áramerősségét felviheted 100%-ra.

Abban az esetben, ha nincs lehetőséged bekapcsolni a telefonodat, de szeretnéd a legutóbb futtatott programot újra lefuttatni, akkor ezt megteheted úgy, hogy egész egyszerűen csak bekapcsolod a Healy-t. A Healy bekapcsoláskor automatikusan elkezdi a legutóbb játszott programot futtatni, igaz, csak 15%-on. Marcus azt mondta, hogy a Coil esetében nem gond, ha ilyen alacsony az áramerősség. Ha nincs lehetőséged (vagy kedved) bekapcsolni a telefonodat és emlékszel, mi volt az utolsó program, akkor a Coil segítségével nyugodtan lefuttathatod így is, hogy csak simán elindítod a Healy-t. Marcus mondta, hogy ő ily módon van, hogy napjában többször is lefuttatja a koherencia programot, amely az egyik kedvence és úgy érzi, remekül támogatja az alkotásban.

Fontos tipp! A mikroáramos (elektródás) használathoz hasonlóan, soha ne kezdj úgy Healy programot futtatni, hogy előtte ne ittál volna elegendő vizet! Ez a Coil-os használatra is vonatkozik!

Mivel a Healy Coil-os használata nagyon hasonló a mikroáramos (elektródás) használathoz, ha még nem tetted meg, mindenképpen tanulmányozd a mikroáramos használatról szóló tippeket és tudnivalókat!

Milyen gyakran használhatjuk a Healyt a Coil-al?

Míg az elektródákkal naponta maximum három Healy programnál nem ajánlott többet futtatni, addig a Healy Coil-a lehet többet is.

Marcus Schmieke azt mondta, hogy érdemes vegyesen használni az elektródákat és a Coil-t. Előfordulhat, hogy napokig csak a Coil-t használjuk, de mindenképpen érdemes beiktatni a elektródás használatot is. A kettő nem helyettesíti, hanem kiegészíti egymást!

Én személyesen nagyon szeretem a Coil-t használni, de igyekszem minden nap futtatni legalább egy programot csuklópánttal, azaz elektródákkal is.

Fontos tipp: Tudnod kell, hogy a Coil-os használatnak nagyobb az energiaigénye, emiatt ha a Coil-t használod, gyakrabban kell tölteni a Healy-t

Tippek Marcus Schmiekétől

Az alábbi tippeket a Healy Coil-ról szóló webináriumán osztotta meg Marcus. Érdemes végigolvasni főleg akkor, ha a Vaszatit is alkalmazod az otthonodban!

Tipp 1:

Ha a Healy-t a Coil-al használjuk, akkor lehetőségünk van a Healyt a testünknek arra a részére tenni, amit a kiválasztott programmal támogatni szeretnénk.

* Ha a nyakunkhoz tesszük (pl. az inggallérra), akkor összekapcsolja a szívet a fejjel – azaz, az árzelmeket a racionalitással. Marcusnak ez a kedvenc elhelyezése, azt mondta, hogy szinte mindig a nyakához teszi a Healyt amikor a Coil-al használja.

* Ha az övünkre tesszük deréktájon, azzal energetizálhajtuk az első és a második csakrát és leföldelhetjük vele magunkat. (Természetesen fontos a megfelelő programválasztás.)

* Ha a solar plexusra (harmadik csakrára) helyezzük, akkor segít harmonizálni a stesszt, a nyomást és a kibillent energiákat. 

Tipp 2:

Ha szeretnénk mélyebb kapcsolatot, akkor futtassuk a Coil-al egymás után a következő három programot: hatodik csakra, hetedik csakra, lét (az aranyciklusból)

Tipp 3:

Meditáció közben ha a hatodik vagy hetedik csakra programot futtatjuk a Coil segítségével, az segít elmélyülni a meditációban.

Tipp 4:

A koherencia programot használjuk a Coil-al amilyen gyakran csak tehetjük. Emlékszel, kicsit feljebb írtam, hogy Marcus még akár úgy is elindítja a koherencia programot, hogy nem kapcsolja be a telefont, így az csak 15%-on fut. Ez azt is jelenti, hogy a koherencia programot egy nap akár többször is lefuttathatod a Healy Coil-al.

Tipp 5:

Energiával tölthetted fel az ivóvizedet. Ehhez futtasd az energia programot úgy, hogy a Healyt (a Coil-al együtt) pl. nekitámasztod a vizeskancsódnak.

(Szintén Marcus tippje: ivóvizet pozitív energiával tölthetsz fel úgy is, hogy a kancsót ráhelyezed egy Sri yantrára.

Tipp 6:

A HealAdvisor Analyse (Resonance) App használatakor is dolgozhatsz a Coil-al analízis készítésekor és az optimalizációs listák futtatásakor is. (A rezgésedet inkább Coil nélkül vedd fel.) 

Tipp 7:

Különösen ajánlott, ha állatokat szeretnél a Healyvel támogatni. 

Tipp 8:

Vaszati tipp: Életterek kezelésére több lehetőség is nyílik:

* A védelmi programokat futtathatod abban a helyiségben, ahol a védelemre szükség van (pl. elektroszmog ellen, geopatikus sugárzások ellen, stb.)

* Egy Vaszati tanácsadó segítségével megkeresheted otthonod csakrapontjait és ha úgy találod, hogy valamelyik terhelt (azaz nincs szabadon), akkor azon a ponton lefuttathatod a hozzá tartozó csakraprogramot.

* Otthonod északkeleti részén futtathatod az aranyciklusból a tiszta, majd az energia programokat – különösen akkor, ha az északkeleti területen nincs ablak vagy egyéb okból nincs rendben.