Bronz Vaszati piramis

365000 Ft

Elsősorban akkor ajánljuk, ha a nagyon sok Vaszati hibája van az otthonodnak, vagy ha a lakás középső része terhelt.

Alapterülete: 29 x 29 cm

Csak előre utalással szállítjuk!

Leírás

Egy igen hatásos eszköz az épület energiáinak javítására a Vaszati Piramis, ami szintén a Védikus Akadémia kutatásainak az eredménye. A Vaszati Piramis magában foglalja a Vaszati legfőbb korrekciós eszközeit.

A Vaszati-Piramis 3 dimenziós képviseloje a Vaszati-égtáj- yantrának. Középen egy 7 x 7 cm alapú átlátszó piramis található, ami a Vasztu-Purusha és a Mahapurusha yantrával van kombinálva.

A központi piramis körül a 8 égtáj irányában 8 kisebb piramis található, amelyek alatt az adott égtájnak megfelelő Vaszati yantrák vannak elhelyezve.

A legjobb hely a Vaszati-Piramis számára a ház vagy a szoba közepe, vagy egyéb energetikai kulcspont. A Vaszati-Piramis képes a Vasztu hibák nagy százalékát kijavítani. A Vaszati-Piramis hatalmas ereje a következő összetevőknek köszönhető:

* Yantrák: A yantra egy rajzos energetikai eszköz, amelynek nagy befolyása van a helyiség energetikai tulajdonságára nézve – geometriai elemeinek, szineinek, mantráinak és szimbólumainak köszönhetően. A 12 legfontosabb yantrának a Vaszati-piramisban található háromdimenziós kombinációja igen kedvező hatású karmikus szinten.

* Piramisok: A yantrák hatása sokkal intenzívvé válik és kivetül az egész épületre a 9 piramis hatására.

* Mantrák: A kő alapzatba, a 8 égtáj irányába olyan kedvező mantrák vannak bevésve, amelyek semlegesítik a kedvezőtlen hatásokat.

* Vasztu-Purusha Mandala: A Vaszati-Piramis centrumában a Vasztu-Purusha Mandala domborműve található, aki az ideális tér megszemélyesítője. E szimbólum ereje fokozódik a nagyobb, középső piramis hatására.

A Vaszati-piramis 22 méteres körzetben képes 75 %-ban semlegesíteni a negatív energiákat és orvosolni a vasztu hibákat. A Vaszati korrekcó akkor lesz a leghatékonyabb, hogyha kombinálva használjuk a megfelelően elhelyezett vaszati yantrákat, a Vaszati-Piramist és/vagy a Meru-Chakrát. A Vaszati-Piramis legnagyobb érdeme az, hogy ha a megfelelő yantákkal ill. a Mehru-Chakrával kombináljuk, akkor képes az épület szinte valamennyi negatív hatását semlegesíteni anélkül, hogy pontos információnk lenne az elégtelenség valódi természetéről. A Vaszati korrekciós eszközök együttes használatának semlegesítő és kiegyensúlyozó hatása akár 98 % is lehet!

Ha szeretnénk, hogy a Vaszati Piramisunk ereje tovább nõjön, beállításakor – vagy akár utólag is – érdemes elvégezni egy egyszerû kis ceremóniát: Ajánljunk füstölõt és virágot mind a 8 égtáj irányába, miközben a következõ mantrákat énekeljük:

* kelet: om namo bhagavate ramacandraya

* délkelet: om namo bhagavate parasuramaya

* dél: om namo bhagavate narasimhaya

* délnyugat: om namo bhagavate varahadevaya

* nyugat: om namo bhagavate kurmadevaya

* északnyugat: om namo bhagavate vasudevaya

* észak: om namo bhagavate buddhadevaya

* északkelet: om namo bhagavate matsyadevaya
és om namo bhagavate vamanadevaya

Ajánljunk füstölõt és virágot a Vaszati Piramisnak is, közben mondjuk el néhányszor a következõ mantrát: om mahabhagavataya vastupurusaya svaha

További információk

Méretek 29 × 29 × 9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…