Rólunk

Elsődleges célünk olyan épületek, olyan otthonok megalkotása, amelyek támogatják az ott élők életét, segítenek céljaik elérésében, egészségük megőrzésében és abban, hogy harmonikus emberi kapcsolataik legyenek.

Annak érdekében, hogy a Vaszati segítségével minél több emberen segíthessünk, 2003. óta szaktanácsadókat képzünk, akik segítenek a Vaszati alkalmazásában. Ezen kívül oktató anyagokat, „csináld magad” programokat készítettünk, melyek segítségére vannak azoknak is, aki nem szeretnének vagy nem tudnak szaktanácsadód hívni.

A Vaszati energetikai eszközei – melyek itt a shopban megvásárolhatók – abban segítenek, hogy még a legkedvezőtlenebb energiaminőségű lakások lakói is jobbá tehessék életterüket.

Ismerkedj meg velünk!

(Kattints az alábbi képekre!)

Marcus Schmieke

Ismerd meg azt a rendkívül sokoldalú személyt, akinek nem csak a Vaszatit köszönhetjük, hanem olyan találmányokat is, mint a TimeWaver és a méltán világhírű Healy.

Manhertz Edit

Ismerd meg azt a személyt, aki 2002-ben elsőként hozta Magyarországra a Vaszati időtlen tudományát, Magyarországi Vaszati Szövetség alapítóját, e weboldal üzemeltetőjét!

Vaszati Szövetség

A Magyarországi Vaszati Szövetség célja, hogy minél szélesebb körben megismertessük a Vaszati elveit, ugyanakkor gondoskodjunk arról, hogy az ősi tudomány megőrízze a tisztaságát.

Szaktanácsadók

Ismerkedj meg a Magyarországi Vaszati Szövetség szaktanácsadóival! Ők azok, akik segítségedre lesznek abban, hogy a lakásod egy igazi menedékké váljon számodra és jó hatással legyen rád.