Kiss Gabriella – Vaszati szaktanácsadó, építészmérnök, lakberendező

Építész vagyok, lényegében amióta kikerültem az iskolapadból, azóta gyakorlom az építészeti tervezést.

Számomra a tervezés az a fajta önkifejezés, amiben a megrendelőim álma rajtam keresztül válik valóra. A folyamat alatt szinte beköltözöm a házba, átjár az alkotás öröme. Izgalmas, változatos hivatás ez, ha néhány szóval jellemezhetném, akkor azt mondanám, tervezni annyit jelent: létrehozni, alkotni, testet formálni, személyre szabott életteret teremteni.

Szívesen fejlesztem magam a munkámban, számomra ez a hivatásom, sőt hobbim.
Az első időkben lakberendezést tanultam, hogy minél színvonalasabb munkát tudjak nyújtani. Ez a tudás hozzásegített sok szép munkához, azonban úgy éreztem, a lakóépületek esetében van fontosabb is, mint a bútorok legmegfelelőbb harmóniában való elrendezése, ez pedig az emberek igénye a lelki harmónia megteremtésére.

Foglalkozni kezdtem önismereti-, spirituális tanításokkal, így jártam Csendo-ra, tanultam nyugati asztrológiát, Szintézis szabadegyetemen Spirituális pszichológiát, Attractor Field Techniques-AFT-t, Kvantum Mátrix Transzformációt, kaptam Deeksha áldásadó beavatást, részt vettem tűzön járáson. Egyszóval széles körben kipróbáltam a testem, szellemem, lelkem határait.

Mindezek után találkoztam egy előadáson a Vaszati tudományával, aminek megismerése egyértelműen azt súgta, hogy mindaz, amit eddig tanultam, megjeleníthető a tervezés folyamatában is a Vaszatinak köszönhetően. Számomra a Vaszati összegzése a mérnöki, és a spirituális elveknek.

Persze ne tévesszen meg senkit sem a fenti lelkendezés, nem arról van szó, hogy egy csapásra megoldottuk az összes tervezési feladatot. Nem, nem, sőt, először nagyon sok kritériumnak megfelelő telket kell találni, majd igen bonyolult számításokat kell elvégezni, viszont ami ezután következik, az maga a csoda Szinte magától kibomlik egy minden szempont szerint tökéletes alaprajz, egy harmonikus homlokzat, és ami viszont tényleg csoda, hogy ez a Vaszati ház segíti a lakók harmonikus életét

A Vaszatinak köszönhetően tanulmányozhattam az Ayurveda-t, és a védikus asztrológiát, a Jyotish-t. Ezen hatalmas tudásanyag lehetővé teszi, hogy az állandó kíváncsiságomtól hajtva folyamatosan képezhessem magam.

Magamról még talán annyit, hogy két gyermekem van, ők még tanulnak, de már önálló szárnyaikat bontogatják. Életünket Hajdúszoboszlón kezdtük, majd Budapestre költöztünk, és mindig családi házban laktunk. A házakat Vaszati szempontból utólag elemezve, tökéletes lenyomatát látom az életünknek, és ez megerősített abban, hogy máig működő ősi tudás birtokában lehetek.

Bízom benne, hogy ezt az ősi tudást minél több ember életébe tudom átültetni az általam tervezett új, és korrigált épületeken keresztül.

 

Példák eddigi építész munkáimból:

– egy és kétlakásos lakóépületek sora Hajdúszoboszlón, Solymáron, Budapesten,
– négylakásos társasház Budapesten
– nyaralók Hajdúszoboszlón, Szántódon
– művelődési ház átépítés Soroksáron
– orvosi rendelő kialakítás Budapesten
– óvodák kialakítása Budapest XI., XXIII. kerületben
– üzletház építés Budapest XXI. kerületben
– lakberendezési munkák: fodrászat, étterem, ügyfélszolgálati iroda, bankfiók

 

Elérhetőségeim:

Tel: 30 /278-1471

E-mail: vaszati.ingatlan@gmail.com

Az első cikkemet a Vaszatiról ide kattintva tudod elolvasni.