Nesztler Angéla – Vaszati szaktanácsadó

Amikor megismerkedtem a Vaszatival éppen egy új lakásba költöztünk a férjemmel. Egy nagyobba egy szebbe, mint előtte. Teltek a napok és mi még sem éreztük magunkat úgy, mint abban a kis lakásban ahol előtte laktunk. Jöttek a problémák, anyagi és emberi. Mindkettőnknek saját vállalkozása volt ami eddig nagyon jól ment, majd hirtelen megtorpantunk, vállalkozásaink hanyatlani kezdtek. Mi csak álltunk szinte lefagyva a problémák előtt. Éreztük, hogy valamin változtatni kell, valamerre el kell indulnunk mert ha ez így folytatódik akkor minden amit eddig elértünk tönkre megy, szertefoszlik.

Na és ekkor akadtam rá a Vaszatira. Elvégeztem a létező összes tanfolyamot és kurzust. Már az első alkalmakkor éreztem , hogy most megkapom minden kérdésünkre a választ. Villámcsapásként ért a felismerés, hogy a lakás energiái mennyire befolyásolják az életünket.

Az első ami megfogott a Vaszatiban az a “spirituális” háttér ahogy a lakáshoz , házhoz, épülethez közelít.

– A letisztultsága, precizitása.

– A logikussága és magyarázata.

Elvégeztük a a korrekciókat, amit csak tudtunk átrendeztünk a lakásban és elkezdtek működni a dolgaink. Napról napra kaptuk vissza régi életünket, lendületünket, dinamizmusunkat és ez a felfelé ívelő tendencia azóta is tart. Hálás vagyok ennek a tudománynak teljes szívemből.

Bemutatkozásommal, csak arra szerettelek volna rávezetni, hogy ha problémád van ne csak a körülötted élőkben keresd. Nagyon sokszor az élettér nem alkalmas arra, hogy boldog, kiegyensúlyozott, örömben és jómódban éljél, viszont van rá megoldás a Vaszati.

Ha szeretnéd akkor én nagyon szívesen segítek abban, hogy tudjál változtatni a problémáidon. Vállalom lakások, házak elemzését. Vállalkozások, újra fellendítését. Új házak tervezését. Fejér megyében, Budapesten és a környező megyékben. Várom megkeresésed!

 

Elérhetőségeim:

Tel: 20/333-0727

E-mail: info@nesztlerangela.hu
weboldal: www.nesztlerangela.hu

Nézd meg ezt a kis filmet is!