Szincsák Anna
Vaszati szaktanácsadó és oktató

 Már gyermekként vonzódtam az építészethez, s felnőttként volt szerencsém kipróbálni a házzal, a környezettel kapcsolatba hozható szinte összes tevékenységet. Így terveztem házat, bútort, lakberendezéssel és kerttervezéssel is foglalkoztam, belepillanthattam az ingatlanközvetítők munkájába, s kipróbálhattam magam az egyik legnagyobb barkácsáruház vezetőjeként is. Mérnökként az elmúlt csaknem 20 évben valamilyen szinten mindig jelen volt az életemben a ház, a tér, az otthon.

Szeretek bemenni egy lakásba, bepillantást nyerni az ott élők sajátos világába. Szeretek segíteni, tanácsot adni a kívülálló reális meglátásával. Elképzelem, hogy lehetne jobbá és könnyebbé tenni mindennapjaikat, olyan apró változtatásokkal, amelyek kapcsolatokat tarthatnak össze, közérzeteket javíthatnak, tanulást, munkát vagy akár egy üzleti vállalkozást vihetnek sikerre.

A mérnöki agyam állandóan összefüggéseket keres lakások, terek, emberek között. Ezért érzem szerencsésnek magam, hogy megismerhettem a Vaszatit, mert minden ami csak megérzés volt, az most tudatosságot nyerhetett, mégpedig mérhető fizikai értékek alapján.

A Vaszati mellett elsajátítottam a radiesztéziát – földsugárzás mérés és árnyékolás tudományát – is.

Az ország egész területén és külföldön is vállalok szaktanácsadást.

 

Elérhetőségeim:

Tel: 30/202-5514

E-mail: anna@vaszati.net

web:
www.vaszati.net