Silasakti csakra talizmán – hullám

18900 Ft

Silasakti csakra talizmán – ezüst, hullám formájú

A talizmán segít egyensúlyba hozni testünk hét fő csakráját.

A talizmán 925-ös ezüstbõl készül, a benne levõ kövek: ametsizt, lapislazuli, türkiz, jáde, citrin, karneol, gránát

Mérete: 1 x 5 cm

 

 

 

Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Silasakti csakra talizmán a benne levő kövek erejével segít egyensúlyba hozni testünk hét csakráját.

A talizmánban található kövek felntről lefelé:

Ametiszt (7. csakra): Segít a szellemi fejlődésben, csillapítja a lelki betegségeket, depressziót, fokozza az intuíciót és a harmóniát a gondolatokban, segít kapcsolatot teremteni a legmagasabb rendű kozmikus energiákkal, tisztítja a tudatot.

Lapislazuli (6. csakra): Javítja az emlékezetet, csökkenti a vérnyomást, erősíti a látást, segíti a meditációt, erősíti a belső látást.
Segíti az intuíciót, a belső sugallatok értelmezését, segít kapcsolatot teremteni Felsőbb Énnel.

Türkiz (5. csakra): Oldja a torok és nyakszirt környéki blokkokat, segítheti a mirigyzavarok megszüntetését, fejlesztheti a kommunikációt.

Jáde (4. csakra): Javítja a sejtek közötti kommunikációt, segíti az anyagcserét. Segít a test és lélek egyensúlyának helyrebillentésében és a negatív gondolatok megszüntetésében.

Citrin (3. csakra): Kapcsolatban van a hasnyálmiriggyel, a májjal, az anyagcsere-folyamatokkal, a vegetatív idegrendszer irányításával.

Karneol (2. csakra): Segíti a tápanyag felszívódást, emésztést, kiválasztást, megteremti a teremtő inspirációt. Helyreállítja a férfi-női egyensúlyt, megszünteti a szexuális zavarokat. Gondolati síkon kapcsolatainkra van hatással.

Gránát (1. csakra): Aktiválja a testet, segít fenntartani, felújítani a létfontosságú életfolyamatokat pl.vér- és sejtképződést. Alapvetően fontos életerővel lát el.

További információk

Méretek 1 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…