Szoláris tengely yantrapár 18×18

10800 Ft

A kelet-nyugat tengely harmonizálására szolgáló yantrák.

A Ramacandra yantra a keleten uralkodó Nap spirituális yantrája.
A Kurma yantra a nyugaton uralkodó Szaturnusz spirituális yantrája.

2 db 18×18-as yantrát tartalmaz.

Leírás

MIKOR ALKALMAZZUK A SZOLÁRIS TEGNELY YANTRAPÁRT?

A szoláris tengely a keletről érkező és nyugatra tartó szoláris életenergiákról kapta a nevét. Ezek az energiák gyógyítóak, melegítőek és hímneműek. Akkor jutnak be könnyen az otthonunkba, ha a keleti terület nyitott.

A szoláris – azaz kelet-nyugat tengely – bármely problémájának korrigálására szolgál. Akkor is ajánlott elhelyezni mindekét yantrát, ha csak az egyik égtájon találunk problémákat. Keletre tegyük a Ramacandra yantrát, nyugatra pedig a Kurma yantrát.

Bővebben a Ramacandra yantráról:

Spirituális síkon a Nap bolygót Ramacandra – Visnu 10 fõ inkarnációjának egyike – uralja.

MIKOR ALKALMAZZUK?

* Ha nincs ablak keleten,
* ha a lakás keleti része hiányzik,
* ha a ház vagy a telek keleti része magasabban fekszik, mint a nyugati,
* ha keleten van a vécé,
* ha raktár vagy lomtár van keleten.
* ha keleten tartjuk a szemetet,
* ha nehéz tárgyak vannak keleten,
* ha nehéz tárgyak vagy bútorok vannak a keleti fal mentén,
* ha a házunktól keletre nagy fák, hegyek vagy épületek vannak,
* ha a telek keleti részén alig van hely,
* ha a ház vagy lakás keleti része sötét,
* ha keleten van a hálószoba..

A Nap bolygó lakásunk keleti részén uralkodik.

A Ramcacandra yantra segíteni fog egészségünk és vitalitásunk megõrzésében is. Amennyiben a horoszkópunkban a Nap ellenséges vagy gyenge, naponta ajánljunk füstölõt a Ramacandra yantrának, és énekeljünk el néhányszor a mantráját, amely így szól: om namo bhagavate ramacandraya – tiszteletemet ajánlom a Legfelsőbbnek, Aki Ramacandraként jelent meg.

KICSODA RAMACANDRA?

Ramacandra a Nap dinasztiájából származó rendkívül híres, és népszerû uralkodó, a többezer éves irodalmi remekmû, a Ramayana fõhõse. Ramacandra volt a trónörökös, de az apjának a legfiatalabbik felesége a saját fiát, Bharatot akarta a trónon látni. Egy politikai trükkel elérte, hogy Ramacandrát 14 évre az erdõbe számûzzék. Természetesen hûséges felesége, Sita is Vele tartott, valamint egyik öccse, Laksman is. A számûzetés során a kor legnagyobb démona, Ravana, elrabolta Szitát és a palotájába vitte Lankára – a mai Sri Lanka területére. Ramacandra természetesen hatalmas harcot indított, hogy visszaszerezze hitvesét. A csatában különbözõ erdei népek segítettek Neki. Leghíresebb segítõje és követõje Hanuman, a majom, akinek Indiában rengeteg templomot emeltek. A csata után, s miután Rama megölte Ravanát és visszaszerezte Szitát, lassan a számûzetés ideje is lejárt, és Rama visszatérhetett a királyságába. Bharata örömmel adta át a trónt, így Rama lett az uralkodó. Uralkodása a mai napig is példaértékû Indiában. Mivel a Nap dinasztiában jelent meg, ezért a Nap Uralkodója.

Bővebben a Kurma yantráról:

Spirituális síkon a Szaturnusz bolygót Kurma – Visnu 10 fõ inkarnációjának egyike – uralja.

MIKOR ALKALMAZZUK?

* Ha nyugaton van a fõbejárat,
* ha nyugaton van a konyha,
* ha nyugaton van a kazánház vagy bármilyen tûzzel kapcsolatos dolog,
* ha nyugaton van egy erkély vagy terasz,
* ha a nyugat alacsonyabban van, mint a kelet,
* ha a nyugat magasabban van, mint a délnyugat
* ha a nyugat túl nyitott

Szaturnusz a lakásunk vagy telkünk nyugati részén uralkodik, valamint hozzá tartozik az éléskamra, az étkezõ, sõt a szeméttároló a raktár és a lomtár is.

Az asztrológusok véleménye igencsak megoszlik a Szaturnusz szerepérõl. Tény, hogy amennyiben funkcionálisan negatív bolygó, akkor sok ember életében okoz problémákat. Még pozitív bolygóként is lehet egy eseményeket késleltetõ hatása, aminek nem mindig örülünk.

Érdemes ezért – legalább szombatonként, ami a Szaturnusz napja – a spirituális yantrájának ajánlott füstölõvel és mantrájának éneklésével elégedetté tenni Szaturnuszt, amit (akit) Indiában Sani-devának is neveznek. Mantrája így hangzik: om namo bhagavate Kurmadevaya – Tiszteletemet ajánlom a Legfelsõbbnek, Aki Kurmaként jelent meg.

KICSODA KURMA?

Ez a Vismu-inkarnáció egy teknõs formáját vette fel. Missziója a Föld megmentése volt: az elsüllyedt Mandara hegyet emelte vissza a helyére. Kurma a Szaturnusz irányító Istensége.

További információk

Méretek 18 × 18 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…