Vasudeva (Krsna-Gayatri) yantra 18×18

6100 Ft

Az északnyugat hibáit segít korrigálni.

A Hold spirituális yantrája.

Mérete: 18×18 cm

Leírás

Spirituális síkon a Hold bolygót Vasudeva, vagy ismertebb nevén Krsna uralja.

MIKOR ALKALMAZZUK?

* Ha a lakás északnyugati része hiányzik,
* ha zárt az északnyugat,
* ha északnyugaton van a hálószoba,
* ha könyvtár vagy a dolgozószoba van északnyugaton,
* ha valamilyen bõvítmény van északnyugaton,
* ha északnyugaton van a fûtés,
* ha a ház vagy a telek északnyugati része magasabban feksziik, mint a délnyugati vagy a nyugati,
* ha a ház vagy a telek északnyugati része alacsonyabban fekszik, mint az északi vagy az északkeleti,
* ha az északnyugat túlságosan zsúfolt
* ha az északnyugat ablaktalan, sötét,
* ha északnyugaton van a fõbejárat.

A Hold északnyugaton uralkodik.

Mivel a Hold szoros kapcsolatban van érzelmi állapotunkkal, valamint emberi kapcsolatainkkal, nagyon jó helye van a nappaliban vagy az irodánkban is – természetesen annak az északnyugati falán. Annak ellenére, hogy az északnyugat nem tartozik a legérzékenyebb égtájak közé, érdemes odafigyelni a minõségére, mert a meggyengült Hold sok kellemetlenséget okozhat.

Amennyiben a horoszkópunkban a Hold ellenséges vagy gyenge, ajánljunk naponta füstölõt a Vasudeva yantrának, és énekeljük a mantráját: om namo bhagavate vasudevaya – tiszteletemet ajánlom a Legfelsõbbnek, Aki Vasudeva fiaként (Krsnaként) jelent meg.

KICSODA VASUDEVA (KRISNA)?

India legfõbb filozófusai szerint Krsna az Istenség Legfelsõbb Személyisége, sõt a Bhagavad Gitában Õ Maga is ezt állítja. Õ valamennyi Visnu inkarnációnak az eredete. 5000 évvel ezelõtt a Földön is megjelent, egy máig is létezõ faluban, Mathurában, Indiában. Gyermekkorát azonban Vrndávanban töltötte nevelõszülõknél, tehénpásztorok között, sok-sok boldogságot okozva ezzel Vrndavana népének. Õ Maga is naphosszat a teheneket legeltette a barátai társaságában, miközben különbözõ kedvteléseink hódolt. Örök társa és legkedvesebb barátnõje Radharani, Akinek Laksmi-devi, a Szerencse Istennõje egy teljes értékû kiterjedése. Kamaszkorában visszatért Mathurába, ahol leszámolt a mindenkit rettegésben tartó démonnal, Kamsával. Vrndávanba nem tért vissza többé, ezzel is fokozva Vrndavana lakóiban az Iránta érzett szeretetet, és a Vele való találkozás vágyát. Nagyon kedves barátai a Mahabharatból ismert Pandava fivérek: Yudisthira, Bhima, Arjuna, Nakula és Sahadeva. Mivel Krisna a Hold dinasztiában jelent meg, a Hold tartozik az irányítása alá.

További információk

Méretek 18 × 18 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…