Sri yantra parafa poháralátét – sötétkék

6900 Ft

ÚJDONSÁG!

A Sri yantra poháralátét elsősorban az ivóvíz pozitív energiákkal való feltöltésére szolgál.

A világ egyik legősibb és legerőteljesebb geometriai szimbóluma, melyet több védikus tradíció meditációja tárgyaként is használ.

Mérete: 9,5×9,5 cm

Leírás

A Sri yantra az emberiség egyik legrégebbi és egyben legerőteljesebb szimbóluma.

A Sri yantrát már évezredek óta használják a jószerencse, gazdagság és egészség elérése érdekében. Kedvezően segíti a meditációt is.

Napjainkban egyre több tudós érdeklődik ezen ősi yantra iránt. A híres amerikai fizikus, Dr. Patrick Flanagan a Sri yantrát az „erődiagramok királyának” nevezi, és energetikai hatását hétszer nagyobbnak írja le, mint egy piramis építményét. Ez azt jelenti, hogy egy néhány cm-es Sri Yantrának nagyobb energetikai hatása van, mint egy 2 méteres piramisnak!

A Sri yantra rendkívüli energiája a pontos geometriáján alapszik. Ez a komplex geometria hatásának a forrása, amely – többek között – érdekes metafizikai dolgokat foglal magában:

A Sri yantrában megtalálható az „aranymetszés” szabálya, valamint szerkezete párhuzamba vonható a hidrogén atom geometriai felépítésével és kibocsátási vonalainak arányával is.

Tipp: A Sri yantra képes pozitív energiával feltölteni ételt, italt és más dolgokat is. Helyezd a kívánt tárgyat a Sri yantrára és hagyd ott állni néhány percig (minél tovább, annál jobb). Ebben az esetben a középső háromszög lapos oldala kelet felé kell, hogy nézzen.

Ide kattintva találsz további érdekességeket a Sri yantrával kapcsolatban.>>

További információk

Méretek 18 × 18 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…