Ahhoz, hogy az idei éved sikeresebb legyen, mint az előző, ahhoz, hogy ne legyél a gazdasági válság áldozata, az első és legfontosabb dolgod pontosan megfogalmazni, mit szeretnél elérni ebben az évben. Ebben nagyon sokat segít Manhertz József írása, amely a célok kitűzése során felmerülő nehézségeket hárítja el.

Miután világosan megfogalmaztad és leírtad a személyes, önfejlesztő és karrier céljaidat, fontos, hogy ezeket tudd a Vaszatival összefüggésben látni. Ha már régóta foglalkozol vagy ismerkedsz a Vaszati tudományával, akkor jól tudod, hogy életünk eseményei, egészségi állapotunk, pénzügyi állapotunk, stb. szoros kapcsolatban áll otthonunk energiáival.

Ha most tegyük fel az a fő célod, hogy legyen elegendő pénzed egész évben, akkor nagyon oda kell majd figyelned otthonod északi részére. Ha szeretnéd rendbe hozni az egészségedet, akkor nagyon fontos lesz az északkelet és a kelet minősége. Ha a párkapcsolatodat szeretnéd megerősíteni, vagy új alapokra helyezni, akkor is lesznek olyan égtájak, amelyek minőségére jobban oda kell figyelned.

Most egyelőre csak az a dolgod, hogy leírd, mit szeretnél. Ha ez megvan, helyezd el a céljaid listáját otthonod északkeleti részén! Ha ott pont a vécé van, akkor tedd a nappali vagy a Te szobád északkeleti részére. Lényeg, hogy északkeletre (esetleg keletre) tedd. Miért? Északkelet szoros kapcsolatban áll a  jövőnk alakulásával, a kelet pedig az újrakezdéssel.

Ha egy-két fontosabb célodat velünk is megosztod, azzal segíteni fogsz abban, mi legyen a következő tipp. 🙂

Sok sikert kívánok!

 

Lakatos Edit

Manhertz Edit