Egy három részből álló videósorozatot ajánlok most a figyelmedbe. A videó egy rádióinterjú felvétele közben készült – egy kissé „lemondott” stúdióban.

Az első videó:

Az első felvételből kiderül, hogy miért hívjuk a Védikus Építészettudományt Vaszatinak és nem Vasztunak, valamint az, hogy mit takar a „Vaszati három lába”.

Megtudjuk azt is, hogy vannak-e a Vaszatinak különböző iskolái és ha igen, azok vajon ellentmondanak-e egymásnak, a végén az is kiderül, hogyan hatnak ránk az univerzum energiái a lakásunkon keresztül.

 

 

A második videó:

Ebben a szakaszban megpróbáljuk feloldani a nyugati és védikus építészet fő konfliktusát, az észak-dél ellentmondását. Hallhatunk továbbá az északkelet jelentőségéről is:

 

 

A harmadik videó:

A harmadik részben néhány gyakorlati példát hallhatunk arról, hogyan lehet korrigálni az elemekkel és a színekkel. Kiderül, miért van olyan szoros kapcsolata az északnak a pénzzel.

Megtudhatjuk, hogyan kell fordítani az íróasztalunkat, hogy oda tudjunk figyelni a munkánkra, és hogyan kell fordítani az ágyunkat, hogy jól tudjunk aludni.

Szó esik a kertről is és otthonunk középpontjának, a Brahmasztánnak a jelentőségéről is.

Beszélünk arról is, hogy milyen összefüggés van az otthonunk és az életfeladataink között, valamint arról, hogyan függenek össze életünk egyes életterületei az égtájakkal, és mit kell tennünk azért, hogy az életünk jobbá váljon.

 

 

Ha sikerült végignézned mindhárom videót, kiderült, hogy a Vaszati egy összetett tudomány, amelyet alkalmazva otthonunk energiái kedvezően befolyásolják a mindennapjainkat, az életünket. Nem elég ismerni a Vaszatit, alkalmazni is kell! Ha pedig a Vaszati segítségével otthonunk energiái kevezővé váltak, ennek a jó hatását akkor fogjuk még inkább megérezni, ha mi magunk is egy tudatos változásba kezdünk…

 

Manhertz Edit

Manhertz Edit