A leggyakoribb és egyben legsúlyosabb Vaszati hiba, hogy felborul otthonunk statikus tengelynek az egyensúlya. Statikus tengelynek az északkeletet délnyugattal összekötő tengelyt nevezzük. Ideális esetben az északkelet könnyű és nyitott, valamint van itt valami, ami a tiszta vizet képviseli. Ezzel szemben az a jó, ha a délnyugat zárt, súlyos, még véletlenül sincs jelen a víz elem, de helyette megjelenik valamilyen formában a föld.

A legújabb videófelvétel egy csodálatos helyen, a pilisszentkereszti Szurdokvölgyben készült, de készülhetett volna bármely más erdőben is, ahol most, télvíz idején egy patak csörgedez. Ha megnézed a rövidke videót, kiderül, hogyan segíti a természet az életedet – még akkor is, ha otthonod energiái nem tökéletesek.

 

Ezek után nem maradt más hátra, mint, hogy arra bíztassalak, tölts minél több időt a természetben! S ha már ott vagy, legyél tudatos arról, hogy az egyes elemek hogyan segítik az életedet!

Emlékeztetőül: a föld képviseli a stabilitást, a nyugalmat, a víz pedig a nyugalom mellett hozzájárul ahhoz, hogy megfelelő mederben haladjon az életed és kellőképpen kreatív legyél.

 

L.Edit

Manhertz Edit