Korábban már olvashattál a célkitűzés és a Vaszati kapcsolatáról. Most arra keressük a választ, hogy mi mindent szeretnél elérni a Vaszati segítségével.

Én például az idén sokkal több időt szeretnék a szabadban tölteni…

Annak, hogy érdekelni kezdett a Vaszati, számtalan oka lehet. A leggyakoribb ezek közül az, hogy valami nincs teljesen rendben az életedben, valamin változtatni szeretnél. Előfordulhat persze az is, hogy minden teljesen rendben van és szeretnéd, hogy ez így is maradjon, vagy még jobb legyen. A Vaszati természetesen ebben is segít.

Tapasztalataink szerint otthonunk energiamezője hatással lehet az egészségünkre, a munkánkra, a pénzügyeinkre, a családi kapcsolatainkra és természetesen a párkapcsolatunkra is. Az, hogy milyen otthonban élsz, hatással van a mindennapi hangulatodra is.

Ha kitűzted már az idei céljaidat, akkor egész biztosan világosan látod, hogy mi az, amin az idén változatni, vagy amiben fejlődni szeretnél. Talán jobb állásra vágysz, esetleg vállalkozást szeretnél indítani, de egyelőre félsz attól, hogy sikerülhet-e. Az is lehet, hogy egy kellemetlen betegséggel küzdesz, amitől szeretnél megszabadulni, vagy szeretnéd elkerülni a betegségeket, ezért mostantól többet törődsz az egészségeddel. De az is előfordulhat, hogy egy új párkapcsolatra vágysz, vagy a régit szeretnéd jobbá tenni.

Ha még nem tűztél ki célokat, állj meg néhány percre és gondold végig, hogy mi az, amin változtatni szeretnél. Életed mely területei szorulnak egy kis ápolásra, több odafigyelésre?

Otthonod energiái életed minden egyes területére kihatnak – egyikre jobban, a másikra kevésbé attól függően, hogy

milyen az egyes égtájak minősége, melyek égtájakon vannak komoly Vaszati hibák és melyek azok, amelyek megfelelnek a Vaszati elvárásainak

milyen életet élsz: egészségeset, sok mozgással, tiszta levegőn; vagy kifejezetten egészségtelent rossz levegőn, állandó (saját és/vagy) mások cigarettafüstjében

mennyire éled tudatosan a mindennapjaidat, részt veszel-e különböző tréningeken, tanfolyamokon

– milyen a születési horoszkópod és most éppen milyen bolygók hatnak rád

Ha sokat vagy a természetben, akkor otthonod kedvezőtlen tulajdonságai kevésbé veszélyeztetik az egészségedet

Az otthonod azonban nem csak az egészségedről a pénzügyi helyzetedről és a párkapcsolatodról ad képet, hanem gyakran még arról is, hogy milyen ember vagy, milyen a személyiséged.

Egyszer eladó házat kerestünk egy régi ügyfelemmel. Az egyik ház – bár szép helyen volt és normálisan is nézett ki – már első látásra komoly Vaszati hibákkal rendelkezett. Mivel ekkor még csak kívülről láttam a házat, nem akartam túl hamar elvenni az ügyfelem kedvét, gondoltam, tökéletes házat találni szinte lehetetlen, inkább nézzük meg azt, hogyan lehetne a problémákat korrigálni. Épp ezen gondolkodtam, amikor ajtót nyitott a tulajdonos, egy olyan 50-60 év körüli férfi. Nem szeretném részletezni milyen volt (elsősorban utálatosnak és arrogánsnak tűnt), de már az első benyomás alapján tudtam, ebből a házból futva menekülnünk kell.

Ennek ellenére bementünk, jól szétnéztünk és a látottak, valamint a tulajdonos személyisége meggyőzött afelől, hogy még csak gondolkodunk sem kell azon, hogy van-e értelme megvenni a házat, vagy sem. Azt mondtam az ügyfelemnek, hogy ha nem szeretne olyanná válni, mint ez az ember, akkor sürgősen felejtse el ezt a házat.

Az otthonunk minősége tehát még a személyiségünkre is hat!

Nos, életünk különböző területei mind-mind jobbá tehetők és ebben nagyon sokat segít a Vaszati.

Te min szeretnél változtatni?

Manhertz Edit