Ahogy már említettem, ahhoz, hogy teljesen rendben legyenek otthonunk energiái, ajánlatos elhelyezni a Vaszati energetikai eszközeit is. A korrekció így lesz teljes. Az alábbi rajzon látszik, hogy miket helyeztünk el otthonunkban:

nover-yantrak1

Induljunk el keletről, és nézzük meg, miket helyeztünk el és miért.

A keleti ablakra ragasztottunk egy matricás Ramacandra yantrát azért, mert van ugyan keleten ablakunk, de a felülete kisebb, mint a nyugati erkélyajtó. Amikor egy égtájat vizsgálunk, mindig összehasonlítjuk a vele szemközt levő égtájjal – jelen esetben a nyugattal.

Délkeleten van a fürdőszoba a vécével. Ahogy korábban említettem, délkeleten nem szerencsés a fürdő és a vécé, ezért a fürdőbe vezető ajtó fölött három yantrát is elhelyeztünk:

A fürdőszoba yantrái balról jobbra: Vasudeva, Parasurama, Matsya. Azért kertült a Matsya yantra jobb oldalra, mert a fürdőbe belépve jobbra van a vécé.

A fürdőszoba yantrái balról jobbra: Vasudeva, Parasurama, Matsya. Azért kertült a Matsya yantra jobb oldalra, mert a fürdőbe belépve jobbra van a vécé.

– a Vasudeva yantrát azért, mert délkeleten nem kedvező a fürdőszoba,

– a Matsya yanrát azért, mert a vécé sem kedvező itt,

– a Parasurama yantrát azért, mert az egyébként hiányos délkelet ráadásul fürdőszobával (víz) terhelt.

A főbejárat fölött elhelyeztük a Sri yantrát, hogy bevonzza a jószerencsét és a Narasimha védelmező yantrát azért, hogy megvédjen a délen levő bejárat esetleges negatív hatásaitól.

Ezt a két yantrát minden esetben ajánlott elhelyezeni a főbejáratnál – függetlenül attól, hogy az kedvező vagy kedvezőtlen helyre került. Ez az a két yantra, amelyet ajándékba adunk a 27 napos program mellé és az 5. napon el is helyezünk a főbejáratnál.

Ha megnézed a fenti rajzot láthatod, hogy délnyugaton elhelyeztünk egy Varaha yantrát annak ellenére, hogy zárt a délnyugati terület. Ha jól megnézed az alaprajzot láthatod, hogy a lakás délnyugati részén van egy picike, alig látható bővítmény. Ez a falsíknak talán 15 cm-es kibővülését jelenti, ami nagyon pici, de úgy gondoltam, jobb nem kockáztatni. 🙂

A nyugati erkélyajtóra egy matricás Kurma yantrát ragasztottunk a nagy nyitottság és az erkély miatt.

Ezen a képen látszik a harmonikus alvást segítő két yantránk

Ezen a képen látszik a harmonikus alvást segítő két yantránk

A nagyszobába, ami a nappali és a háló szerepét is betölti, több yantrát is elhelyeztünk:

– a Vasudeva yantrát északnyugatra azért, mert az északnyugati falat egy sötétbarna szekrénnyel teheltük.

– az északi ablak mellé a Buddha yantrát egyrészt azért, mert egy teherhordó fal terheli az északi területet, másrészt azért, mert több évtizedig ablaktalan volt az északi terület.

– az ágy mögé, a fejünkhöz egy Parasurama és egy Kurma yantra került. A Parasurama yantra van az én fejemnél, a Kurma pedig a Józsi fejénél. E yantra kombináció nem csak az alvást segíti, hanem a párkapcsolatnak is jót tesz.

A konyhában a tűzhely fölé tettük a Narasimha yantrát, mivel a konyha északeleten nincs a legideálisabb helyen, ráadásul az átalakítás után nyitottá is vált, ami nem tökéletes a Vaszati szerint.

A konyha északkeleti részére – az északkelet-délnyugat tengely északkeleti részére – került egy Vamana yantra, mivel az északkelet otthonunk meghatározó része, ráadásul több évtizedig zárt volt.

A Meru chakrát északkeletre tettük

A Meru chakrát északkeletre tettük

Az északkelet energiáit erősíti a Vamana yantra közelében elhelyezett Meru chakra is, melynek az ereje rendkívüli.

A lakás közepén levő teherhordó fallal sajnos az átalakítás során sem tudtunk mit kezdeni. Ezt a területet ezért csak a Vaszati egyik nagyon erőteljes energetikai eszközével, a Vaszati piramissal tudtuk korrigálni.

Az eredetileg sok-sok hibával terhelt társasházi lakásból úgy lett tehát pozitív energiájú “vaszatis” lakás, hogy a Vaszati korrekciós lehetőségeinek minden szintjét használtuk: a fizikai változtatásoknál kezdve a berendezés és a színek tudatos megválasztásától egészen az energetikai eszközök használatáig.

A tapasztalatom szerint minden egyes lakásnak javíthatók az energiái. Minél több dolgot változtatunk, az eredmény annál érezhetőbb. Ha nagyon kedvezőtlenek a lakás energiái – olyannyira, hogy legszivesebben a költözést javasolnánk -, még akkor is javíthatók legalább annyira, hogy felgyorsuljon és könnyebbé váljon az esetleges költözés folyamata.

Remélem hasznos és tanulságos volt a saját lakásunk elemzése – mellyel ez utóbbi három bejegyzés foglalkozott. Nagyon bízom abban is, hogy kellő kedvet és lelkesedést kaptál arra, hogy kezedbe vedd otthonod sorsát és ezzel együtt a saját sorsodat is.

Azért készítettem a 27 napos programcsomagot, hogy a Te lakásodból is olyan kellemes energiájú otthon válhasson, mint amilyen a mienk…

 

Manhertz Edit

Manhertz Edit